ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Φωνή»: Η Κλέα Παπαέλληνα διάδοχος της Αναστασίας Παπαδοπούλου

Το Συμβούλιο «Φωνή» είναι το αρμόδιο όργανο για την εφαρμογή της Εθνικής Στρατηγικής για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών.

ΚΥΠΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υπέγραψε τη Δευτέρα την επιστολή διορισμού της Κλέας Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα στη θέση της Προέδρου του Συμβουλίου "Φωνή", αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη

"Η έντονη κοινωνική δράση της κας Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, καθώς και οι ακαδημαϊκές και εμπειρικές της γνώσεις αποτελούν εχέγγυο για επιτυχή πορεία ως Πρόεδρος της Φωνής", αναφέρει ο κ. Λετυμπιώτης.

Προσθέτει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την απερχόμενη Πρόεδρο της Φωνής Αναστασία Παπαδοπούλου, η οποία έχει επιτελέσει κατά τη διάρκεια της θητείας της "ένα πραγματικά αξιόλογο και αποτελεσματικό έργο το οποίο χαρακτηρίζεται από ευαισθησία και την προσωπική της προσφορά".

Το Συμβούλιο “Φωνή” είναι το αρμόδιο όργανο για την εφαρμογή της Εθνικής Στρατηγικής για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών.

Ποια είναι η Κλέα Παπαέλληλα

Η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, είναι μόνιμο μέλος του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού, στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο γνωστικό αντικείμενο Φυσική Αγωγή.

Πραγματοποίησε τις βασικές της σπουδές (Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ (Berkeley) στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, στη Φυσική Αγωγή. Απέκτησε τον τίτλο Master of Arts (MA) στη Φυσική Αγωγή από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας Chico μετά διακρίσεως. Ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών της Ελλάδας, ολοκλήρωσε με Άριστα τη διδακτορική της διατριβή στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει διακεκριμένη και πολυετή ανάμειξη σε θέματα που σχετίζονται με τον Ολυμπισμό, την Ολυμπιακή Παιδεία και τη Διοίκηση Αθλητισμού, με μακροχρόνια εθελοντική προσφορά και συμμετοχή σε σημαντικές επιτροπές της Κύπρου και του εξωτερικού.

Είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπής «Πολιτισμού και Εκπαίδευσης» των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC), Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Ακαδημιών (EOA), Μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Εκπαίδευσης της Διεθνούς Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (ANOC) και Μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Διεθνούς Ομοσπονδιας Αθλητιατρικής (FIMS).

Είναι Κοσμήτορας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Επιτροπής, και Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Διετέλεσε Μέλος και Πρόεδρος του ΔΣ του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Είναι Μέλος της Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνου Κύπρου και Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Φίλων Νεφροπαθών (ΠΣΦΝ).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση