ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φονικό Πάφου - Ισχυρισμός για αναπάντητες στην Αστυνομία

Μαρτυρίες φέρουν τον σύντροφό της να έριξε το σώμα της από το μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου βρίσκονταν

Μαρτυρία από την γειτονιά όπου έγινε το φονικό στην Πάφο, αναφέρει ότι πρόσωπο προσπαθούσε επανειλημμένως να επικοινωνήσει με τις Αρχές προτού συμβεί το μοιραίο, ωστόσο δεν έβρισκε ανταπόκριση.

Η εν λόγω μαρτυρία, έφτασε στα αυτιά της Αστυνομίας και γίνεται έρευνα ώστε να εντοπιστεί το συγκεκριμένο πρόσωπο και να καταθέσει όσα ισχυρίζεται, για να ερευνηθούν διεξοδικά τα γεγονότα.

Σημειώνεται ότι, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρίστος Ανδρέου, δήλωσε στο ότι, η κλήση που δέχθηκε η Αστυνομία για το συμβάν ήταν στις 10:25 το πρωί της Παρασκευής και οι Αρχές ανταποκρίθηκαν άμεσα, φτάνοντας στο σημείο. Η πρώτη μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, έκανε λόγο για τραυματισμένη γυναίκα και όχι για νεκρό πρόσωπο.

Το πρόσωπο που ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τις Αρχές, κάνει λόγο για 4 τηλεφωνήματα.

Τα γεγονότα

Σε φονικό εξελίχθηκε καβγάς ζεύγους που σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής, στην Τρεμιθούσα της Πάφου.

Όπως έγινε γνωστό, ανδρόγυνο από την Βουλγαρία, αφού διαπληκτίστηκε έντονα μεταξύ του, η γυναίκα κατέληξε νεκρή. Το θύμα, αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, έφερε τραύματα τόσο από μαχαίρι αλλά και πτώση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να ήταν αυτή που πρώτα, στην ένταση του καβγά, τραυμάτισε τον σύντροφό της με μαχαίρι και στην συνέχεια αυτός, της επιτέθηκε επίσης με μαχαίρι προκαλώντας της σοβαρότατα τραύματα.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι η γυναίκα εντοπίστηκε στον δρόμο και μαρτυρίες φέρουν τον σύντροφό της να έριξε το σώμα της από το μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου βρίσκονταν.

Ο φερόμενος δράστης, φέρει κάποια επιπόλαια τραύματα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Πληροφορίες από 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση