ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή στη σορό της 28χρονης

Σύμφωνα με την Αστυνομία θα υπάρξουν ανακοινώσεις αφού η Δρ Σπηλιοπούλου τελειώσει με την αυτοψία στην σκηνή αλλά και με την εξέταση του 31χρονου υπόπτου

ΚΥΠΕ

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη και η δεύτερη νεκροψία στη σορό της 28χρονης Lesya Bykova από την Ουκρανία, η οποία διενεργήθηκε στη Λευκωσία από την ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιοπούλου. Παρόντες ήταν επίσης οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, που διενήργησαν την πρώτη νεκροψία, καθώς επίσης και ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, ο οποίος παρευρέθηκε στη διαδικασία εκπροσωπώντας τον 31χρονο ύποπτο που κρατείται για το διερευνώμενο φόνο εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, προς το παρόν δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε ανακοίνωση έως ότου η Δρ Σπηλιοπούλου επισκεφθεί και την σκηνή όπου βρέθηκε η άτυχη κοπέλα. 

Η οποιαδήποτε ανακοίνωση, είπε ο κ. Νικολάου, θα γίνει αφού η Δρ Σπηλιοπούλου αξιολογήσει όλα τα ευρήματα και τις διαπιστώσεις που έχει στα χέρια της. Για να μπορέσει να έχει ολοκληρωμένη εικόνα, είπε, πρέπει να τελειώσει με την αυτοψία στην σκηνή, αλλά και με την εξέταση του 31χρονου υπόπτου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση