ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φόνος Ευαγγέλου: Eλεύθεροι θα αφεθούν οι δύο συλληφθέντες

Ο τρίτος ύποπτος ηλικίας 44 ετών που είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές θα παραμείνει υπόδικος για δύο υποθέσεις ναρκωτικών μία στη Λάρνακα και μία στη Λευκωσία

ΚΥΠΕ

Ελεύθεροι αναμένεται να αφεθούν αύριο, χωρίς να κατηγορηθούν, τα δύο άτομα ηλικίας 23 και 19 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 3 Φεβρουαρίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση φόνου του Αντρέα Ευαγγέλου, 53 ετών, που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στη Λάρνακα.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι αύριο λήγει το διάταγμα κράτησης των τριών ατόμων που εξέδωσε στις 12 Φεβρουαρίου το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο παρόν στάδιο οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 23 και 19 ετών, θα αφεθούν ελεύθεροι, ωστόσο οι εξετάσεις του ΤΑΕ Λάρνακας για την υπόθεση θα συνεχιστούν.

Ο τρίτος ύποπτος ηλικίας 44 ετών που είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές θα παραμείνει υπόδικος για δύο υποθέσεις ναρκωτικών μία στη Λάρνακα και μία στη Λευκωσία.

Υπενθυμίζεται ότι τα τρία άτομα ήταν ύποπτα για αδικήματα, που αφορούσαν συνωμοσία για φόνο, φόνο εκ προμελέτης, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχή και αποδοχή διάπραξης εγκλημάτων, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών.

Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ 1/12/2021 μέχρι 3/2/2022 στην πόλη και επαρχία Λάρνακας.

Οι τρεις ύποπτοι είχαν οδηγηθεί δύο φορές ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας στις 5 Φεβρουαρίου και στις 12 του μήνα. Την πρώτη φορά το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών και τη δεύτερη έξι.

Υπενθυμίζεται ότι ο φόνος του 53χρονου Αντρέα Ευαγγέλου διαπράχθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου 2021, σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Λάρνακα, ενώ αυτός στάθμευε το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, δύο πρόσωπα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τύπου σκούτερ, τον προσέγγισαν και ένας από αυτούς πυροβόλησε εναντίον του, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Από τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του 53χρονου, διαπιστώθηκε ότι «ο θάνατος του προήλθε από εσωτερική αιμορραγία συνεπεία πολλαπλών κακώσεων σώματος και ζωτικών οργάνων προκληθέντα από πυροβόλο όπλο».

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση