ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φόνος Καλλιτσιώνη: Ενδεχόμενο νέων συλλήψεων

Τα παπούτσια και τα σημάδια από τους τροχούς μοτοσικλέτας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων σχετικά με την υπόθεση φόνου του Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, άλλως Βαλεντίνος, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από την πατρική του οικία στις 25 Ιουνίου, μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε.

Οι ανακριτές της υπόθεσης, αξιολογούν μαρτυρίες και πληροφορίες και ανάλογα με τα αποτελέσματα, ενδέχεται να υπάρξουν και νέες συλλήψεις.

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη (9/7), παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, οι δύο ύποπτοι, ηλικίας 29 και 40 ετών, για τους οποίους, οι Αρχές εξασφάλισαν μαρτυρία που θεωρεί ότι περιέχει εύλογες και γνήσιες υπόνοιες ότι οι δύο ενέχονται στην υπόθεση.

Από εξετάσεις που διενήργησε στην σκηνή του φόνου η Αστυνομία, εντοπίστηκαν σε απόσταση 17 μέτρων από το θύμα και ανάμεσα σε δέντρα, τρία πυροβολυμένα κυνηγετικά φυσίγγια διαμετρήματος 12 εκατοστών. Ανατολικότερα από τα φυσίγγια, φαίνεται να εντοπίστηκε και το σημείο διαφυγής του ή των δραστών.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν αποτυπώματα παπουτσιών τα οποία φτάνουν μέχρι θαμνώδη περιοχή βορειοανατολικά της κατοικίας και τερματίζουν σε χωματόδρομο που οδηγεί σε μεγάλης έκτασης αγροτική περιοχή. Εκεί όπου εντοπίζεται το τελευταίο αποτύπωμα παπουτσιού, οι Αρχές, φαίνεται να εντόπισαν αποτυπώματα πέλματος ελαστικών μοτοσικλέτας, τόσο μπροστινού όσο και πισινού τροχού.

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία έχει εξασφαλίσει μαρτυρίες που αναφέρουν ότι μετά την διάπραξη της εγκληματικής ενέργειας, ακούστηκε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να εγκαταλείπει το σημείο με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, ο ανακριτής της υπόθεσης, κατέθεσε τον τρόπο με τον οποίο οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 40χρονου και του 29χρονου (Δείτε ΕΔΩ).

Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτηση των δύο υπόπτων για διάστημα 8 ημερών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση