ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φόνος Πολυκάρπου: Εξετάζεται μετατροπή της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία

Ο κατηγορούμενος έχει απαντήσει ότι δεν παραδέχεται τις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων, επιθετικού όπλου και κάνναβης

ΚΥΠΕ

Aναβλήθηκε εκ νέου η υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα τον 58χρονο Ιωάννη Πολυκάρπου και κατηγορούμενο 45χρονο, που ήταν ορισμένη για σήμερα Τετάρτη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε στο Κακουργιοδικείο, ωστόσο το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 22 Σεπτεμβρίου στις 09:30.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζει ο 45χρονος είναι φόνος εκ προμελέτης και το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 45χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Ο κατηγορούμενος έχει απαντήσει ότι δεν παραδέχεται τις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων, επιθετικού όπλου και κάνναβης, ενώ παραδέχτηκε τη χρήση κάνναβης.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο Πολυκάρπου τραυματίσθηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε με τη μοτοσικλέτα του από όχημα που σύμφωνα με την κατηγορία, οδηγούσε ο 45χρονος. Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε τα ξημερώματα της 21ης Ιανουαρίου, στη λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων και ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή.

Μετά τη σύγκρουση ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, εξετάζεται το ενδεχόμενο της τροποποίησης του κατηγορητηρίου από φόνο εκ προμελέτης σε ανθρωποκτονία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση