ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φόνος στη Λευκωσία: 36χρονη φέρεται να φιλοξένησε τον καταζητούμενο

Η Αστυνομία συνέλαβε την 36χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης φόνου του Alsweidani Ahmad, που διαπράχθηκε την περασμένη Κυριακή, στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη 36χρονης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος.

Συγκεκριμένα, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης φόνου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι 22χρονος, που καταζητείται σχετικά με την εν λόγω υπόθεση, πιθανόν να κρύβεται σε συγκεκριμένο σπίτι, στη Λευκωσία. Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην εν λόγω οικία, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί ο 22χρονος.

Η 36χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία ήταν παρούσα κατά την έρευνα, ανακρινόμενη φέρεται να ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας, ότι φιλοξένησε τον 22χρονο για μερικές μέρες, ενώ αυτός καταζητείτο από την Αστυνομία. Εναντίον της εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όσον αφορά στον 22χρονο, αυτός συνεχίζει να καταζητείται από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση φόνου. (Δες ΕΔΩ)

Ο φόνος του 21χρονου Alsweidani Ahmad, διαπράχθηκε το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου 2023, όταν το θύμα δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από άγνωστα μέχρι στιγμής πρόσωπα, σε δρόμο της Λευκωσίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση