ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Λευκωσία - Σοβαρές ζημιές σε εμπορευματοκιβώτιο (εικόνες - βίντεο)

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις προφύλαξαν κατοικίες κατά την εξέλιξη

ΚΥΠΕ

Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το απόγευμα πυρκαγιά ξηρών χόρτων και σπαρτών που ξέσπασε σε περιοχή κοντά στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία, μεταξύ του Δήμου Έγκωμης και Ανθούπολης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στο Twitter, η πυρκαγιά κατέκαψε συνολική έκταση περίπου 10 εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σπαρτά, ενώ οι δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή προφύλαξαν κατοικίες κατά την εξέλιξη. Σοβαρές ζημιές υπέστη ωστόσο εμπορευματοκιβώτιο το οποίο χρησιμοποιείτο ως αποθήκη.

Εικόνα από Καιρόφιλους Κύπρου

Εικόνα από Καιρόφιλους Κύπρου.

Όπως αναφέρεται, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με ένα πυροσβεστικό όχημα και ενισχύθηκε με ακόμη δύο από Πυροσβεστικούς Σταθμούς της Λευκωσίας, ενώ την κατάσβεση συνέδραμαν ένα πυροσβεστικό όχημα από τη Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής και δύο Φ.Π.Μ. από την Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας.

Στην τελευταία του ανάρτηση, ο κ. Κεττής αναφέρει ότι τα πυροσβεστικά οχήματα θα παραμείνουν στην περιοχή μέχρι την πλήρη οριοθέτηση και κατάσβεση των μικροεστιών, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς βρίσκονται υπό διερεύνηση.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση