ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γενί Σαφάκ: Έσοδα 10 δισ. δολάρια ανά σεζόν για τα Βαρώσια

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι μάρκες όπως η Ferrari, η Lamborghini και η Jaguar αναμένεται να επιστρέψουν

ΚΥΠΕ

Στα 10 δισ. δολάρια τη σεζόν θα ανέρχονται τα έσοδα για τα Βαρώσια όταν ολοκληρωθεί πλήρως το άνοιγμά τους, υποστηρίζει η τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ, αναφέροντας ότι μάρκες όπως η Ferrari, η Lamborghini και η Jaguar αναμένεται να επιστρέψουν.

Σε δημοσίευμα της η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι μόλις ολοκληρωθεί το άνοιγμα των Βαρωσίων «η λεωφόρος JFK, όπου πριν από 46 χρόνια βρίσκονταν τα γιγάντια ξενοδοχεία και τα εμπορικά σήματα του κόσμου, θα αποκατασταθεί. Μάρκες όπως η Ferrari, η Lamborghini και η Jaguar, που στο παρελθόν είχαν εκθεσιακούς χώρους στη λεωφόρο, αναμένεται να επιστρέψουν».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εφημερίδας, «στο πλαίσιο των εγκαινίων ξεκινά η διαδικασία επιστροφής των ακινήτων στην κλειστή πόλη των Βαρωσίων, στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Μαζί με το Golden Sand, το πρώτο ξενοδοχείο 5 αστέρων στον κόσμο, 105 ξενοδοχεία συνολικής χωρητικότητας 10.000 κλινών, 4.469 ενοικιαζόμενες και ιδιωτικές κατοικίες, 1.953 εμπορικοί χώροι εργασίας, 21 τράπεζες, 9 τόποι λατρείας και 24 αίθουσες θεάτρων/κινηματογράφου θα επιστραφούν στους δικαιούχους τους».

Αναφέρει ακόμη ότι «οι εργασίες αποκατάστασης και ανοικοδόμησης θα ξεκινήσουν μετά την πραγματοποίηση των επιστροφών. Μετά από πολλά χρόνια, χιλιάδες δικαιούχοι θα ανακτήσουν τα καταστήματα και τις εκτάσεις τους. Όταν όλα τεθούν σε ισχύ, τα Βαρώσια αναμένεται να κερδίσουν 10 δις δολάρια σε μια σεζόν, φιλοξενώντας εκατομμύρια τουρίστες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση