ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Για 13η συνεχή χρονιά «προτιμούμε να περπατήσουμε, παρά να πιούμε και να οδηγήσουμε»!

Από 14 μέχρι 28 Νοεμβρίου απ’ όποιο μέρος της Κύπρου κι αν βρισκόμαστε

Δελτίο Τύπου

Φέτος και πάλι, παρόλες τις δυσκολίες του καιρού μας, περπατάμε για τα παιδιά μας, στην φιλανθρωπική πορεία «Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιω και να οδηγήσω» από 14 μέχρι 28 Νοεμβρίου απ’ όποιο μέρος της Κύπρου κι αν βρισκόμαστε!

Οι φίλοι δρομείς της καθιερωμένης πορείας του Ιδρύματος Δρ. Γιώτα Δημητρίου -The Dancing Queen Foundation επιλέγουν μια από τις 2 ακόλουθες επιλογές να συμμετάσχουν με ασφάλεια και στην φετινή πορεία.

Επιλογή 1: Η ετήσια πορεία 10 χιλιομέτρων θα διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, στις 8:30 π.μ., με σημείο εκκίνησης το Οld Limassol Restaurant (περιοχή Αμαθούντας) και σημείο τερματισμού τον Μόλο Λεμεσού.

Επιλογή 2: Δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής στην πορεία ψηφιακά από όλες τις πόλεις μέσω της εφαρμογής Wikiloc (www.wikiloc.com) από 14-28 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες όσο αφορά τον τρόπο συμμετοχής πατήστε εδώ.

Στην πορεία αγάπης δεν υπάρχουν νικητές, αλλά μόνο ο κοινός σκοπός που είναι η στήριξη των παιδιών και εφήβων με ψυχικά και κινησιακά προβλήματα.

Η ταυτότητα του ιδρύματος Dr. Yiota Demetriou – The Dancing Queen Foundation

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί την κορυφαία δράση του ιδρύματος. Όλα τα έσοδα θα δοθούν για την υλοποίηση του οράματος της Δρ. Γιώτας Δημήτριου, που είναι η στήριξη παιδιών και εφήβων με ψυχικά και κινησιακά προβλήματα. Στόχος της επίσης είναι και η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύει η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μέσω της δικής σας στήριξης αλλά και ενός δικτύου επαγγελματιών στον τομέα της ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής, το DQ Foundation έχει καταφέρει να βοηθήσει τα τελευταία 13 χρόνια περισσότερα από 201 παιδιά και τις οικογένειές τους, να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους!

Πότε: 14-28 Νοεμβρίου 2021
Γιατί; Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε ζωές!

Χορηγοί επικοινωνίας ΣΠΟΡΤ FM και 24SPORTS.

Για περισσότερες λεπτομέρειες όσο αφορά τον τρόπο συμμετοχής πατήστε εδώ.
Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες μέχρι 12 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα του ιδρύματος www. dancingqueenfoundation.com

 

 

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση