ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άδειο το Γραφείο του Φόρου Εισοδήματος στη Λεμεσό

Καταγγελία από πολίτη αναφέρει ότι πήγε να εξυπηρετηθεί, αλλά δεν βρήκε κανένα υπάλληλο στη θέση του

Newsroom K

Μεσημέρι, δώδεκα η ώρα, στο κεντρικό γραφείο του φόρου εισοδήματος στη Λεμεσό που βρίσκεται επί της οδού 16ης Ιουνίου. Κάτοικος Λεμεσού, μετέβη στο γραφείο προκειμένου να εξυπηρετηθεί και να τακτοποιήσει τις φορολογικές του υποχρεώσεις, για φύγει τελικά άπραγος, καθώς όπως ο ίδιος ανάφερε στην «Κ» δεν βρήκε υπάλληλο να τον εξυπηρετήσει.

Κι αυτό καθώς, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Κ», κανένας υπάλληλος δεν ήταν στο πόστο του τη συγκεκριμένη στιγμή. Ο πολίτης, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, επισκέφτηκε όλα τα διαθέσιμα γραφεία από τα οποία ενδεχομένως να μπορούσε να εξυπηρετηθεί ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, ενώ δεν άλλαξε, όπως ο ίδιος αναφέρει, ούτε και τα λεπτά που ακολούθησαν.

Οι εικόνες έρχονται να προστεθούν στην γενικότερη εικόνα που έχει ο Κύπριος πολίτης για την δημόσια υπηρεσία, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έχει αναφερθεί στην διαπίστωση των πολιτών την οποία χαρακτήρισε δικαιολογημένη εν πολλοίς, πως η Δημόσια Υπηρεσία, είναι ένας δυσκίνητος και μη αποτελεσματικός γραφειοκρατικός μηχανισμός που συχνά ταλαιπωρεί όσους πολίτες απευθύνονται σε αυτόν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X