ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Κύπρος τιμά την επέτειο της 1ης Απριλίου 1955

Πανηγυρικές δοξολογίες, εκδηλώσεις και παρελάσεις σε πόλεις και κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου

ΚΥΠΕ

Με πανηγυρικές δοξολογίες και εκδηλώσεις τιμάται σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου η εθνική επέτειος της 1ης Απριλίου 1955.

Στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα παραστεί στην Πανηγυρική Δοξολογία που θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στις 10π.μ. ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου.

Ακολούθως, στις 11πμ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από Υπουργούς θα μεταβεί στα Φυλακισμένα Μνήματα, όπου, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος θα τελέσει τρισάγιο στους τάφους των ηρώων.

Στις 4μ.μ., ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα παραστεί στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου Αγωνιστών του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στο Κλειστό Γυμναστήριο “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”.

Πανηγυρικές δοξολογίες, εκδηλώσεις και παρελάσεις πραγματοποιούνται και στις υπόλοιπες πόλεις και κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου.

Μεταξύ άλλων, στη Λεμεσό, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Χαράλαμπος Χαραλάμπους, θα παραστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Λάρνακα, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Δόξα Κωμοδρόμου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου, στην Πάφο, θα δώσει το παρών ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Θεοδώρου και στο Παραλίμνι, ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου, θα παραστεί στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση