ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αστυνομία για θανατηφόρο του 2012: Δεν προκύπτουν νέα στοιχεία για την υπόθεση

Η αστυνομία διαψεύδει την συγκάλυψη του δυστυχήματος - Αν έχουν στοιχεία για την υπόθεση γιατί δεν μας φέρνουν τις πληροφορίες;

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Αστυνομία με βάση τα δεδομένα που έχει μπροστά της διαψεύδει τις καταγγελίες που κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες και αφορούν θανατηφόρο δυστύχημα, με θύμα τον 17χρονο Ανδρέα Λοΐζου, που σημειώθηκε το 2012, στο οποίο φέρεται να εμπλεκόταν γυναίκα που οδηγούσε ενεχόμενο όχημα, η οποία μέχρι σήμερα δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί, ενώ καταγγέλλεται συγκάλυψη από τους εμπλεκόμενους.

Σε δηλώσεις της στην «Κ», η λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Λοχίας Ελένη Κωνσταντίνου, είπε «ότι ο ανακριτής της υπόθεσης έχει μεταφέρει τον φάκελο στο Αρχηγείο για να μελετήθεί και δεν προέκυψαν νέα στοιχεία, πέραν των αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχουν γίνει πρόσφατα».

«Εμείς διαψεύδουμε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, με βάση τα δεδομένα που έχουμε ενώπιόν μας. Τονίζουμε ότι ουδέποτε είχε γίνει αναφορά στα ονόματα αυτά, που αναφέρονται οι αναρτήσεις. Ούτε τότε που έγινε το δυστύχημα ούτε μέχρι σήμερα, πέραν των αναρτήσεων που είδαμε κι εμείς. Επίσης διερευνήσαμε όσα δεδομένα και όσες πληροφορίες δόθηκαν στην Τροχαία Λεμεσού και στους ανακριτές, τότε που έγινε το δυστύχημα, και δεν γινόταν αναφορά σε οποιοδήποτε πρόσωπο, που οδηγούσε το εν λόγω όχημα», πρόσθεσε η κα Κωνσταντίνου.

Έκκληση για πληροφορίες

Τόνισε ότι η Αστυνομία καλεί τα πρόσωπα, τα οποία προέβησαν στις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και εφόσον έχουν πληροφορίες, να αποταθούν κοντά της, είτε στο Αρχηγείο Αστυνομίας, είτε στην Τροχαία Λεμεσού, είτε ανώνυμα μέσω της Γραμμής του Πολίτη, στο 1460, για να τις διερευνήσει. «Και διερωτώμαστε, γιατί κάνουν αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εφόσον έχουν πληροφορίες, και δεν έρχονται κοντά μας να μας τις δώσουν;», είπε η λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση