ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στοιχεία Γκιώνη - 14 σελίδες αφορούν την Κύπρο

Όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Από το απόγευμα της Τετάρτης (26/1) βρίσκεται στα χέρια των Κυπριακών Αρχών επιστολή με σχετικά στοιχεία που κατέχει ο Ηλίας Γκιώνης για το κύκλωμα μαστροπείας που δρα στην Ελλάδα και φέρεται να άπλωσε πλοκάμια και στην Κύπρο, αφού ο ακτιβιστής την απέστειλε μέσω email.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή, αποτελείται από 47 σελίδες, περιλαμβανομένου και φωτογραφικού υλικού από διάφορες αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλες οι πληροφορίες, τις οποίες έχει αποστείλει ο Γκιώνης θα αξιολογηθούν για περαιτέρω διερεύνηση από τις κυπριακές Αρχές.

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (27/1) στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, ο εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης παραχωρεί δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση.

Πιο κάτω όλες οι αναφορές του κου. Χρίστου Ανδρέου:

«Έχει παραληφθεί εχθές η επιστολή από τον κύριο Ηλία Γκιώνη, μέσω ηλεκτρικού ταχυδρομείου, για την οποία ο ίδιος δήλωσε την πρόθεσή του να στείλει στις Κυπριακές Αρχές. Η συγκεκριμένη επιστολή αποτελείται από 47 σελίδες εκ των οποίων οι 14 αφορούν την Κύπρο.

Από την ίδια ώρα που στάλθηκε η επιστολή, έχει συσταθεί ειδική ανακριτική ομάδα, η οποία απαρτίζεται από μέλη του γραφείου καταπολέμησης εμπορίας προσώπου.

Στην επιστολή γίνονται αναφορές σε διάφορα στοιχεία που δεν αφορούν προσωπικά βιώματα ή προσωπική γνώση του κου. Γκιώνη.

Πρόκειται για υλικό, το οποίο είναι αναρτημένο σε διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο ή και κάποιες αναρτήσεις / μηνύματα που προωθήθηκαν στον ίδιο. Όλες αυτές οι πληροφορίες θα αξιολογηθούν με κάθε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ο Αρχηγός της Αστυνομίας μετά από συνεννόηση με Γενικό και Βοηθό Εισαγγελέα έδωσε κατευθύνσεις για τις εξετάσεις που θα ακολουθήσουν».

Τέλος ο κος, Αντρέου κάλεσε τους πολίτες που κατέχουν οποιεσδήποτε πληροφορίες για τέτοια σοβαρά θέματα να τα διαβιβάσουν στην Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση