ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Λεμεσός προτιμά να περπατήσει, παρά να πιει και να οδηγήσει για 14η συνεχή χρονιά!

Η δική σας στήριξη, τα τελευταία 14 χρόνια, συνέβαλε στην υλοποίηση του οράματος της Δρ. Γιώτας Δημητρίου, η ζωή της οποίας διακόπηκε πρόωρα από έναν μεθυσμένο οδηγό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το ίδρυμα Δρ. Γιώτα Δημητρίου – The Dancing Queen Foundation διοργανώνει για 14η συνεχή χρονιά την φιλανθρωπική πορεία «Προτιμώ να περπατήσω, παρά να πιω και να οδηγήσω», την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, η ώρα 09:00 - 12:30 στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού.

Η δική σας στήριξη, τα τελευταία 14 χρόνια, συνέβαλε στην υλοποίηση του οράματος της Δρ. Γιώτας Δημητρίου, η ζωή της οποίας διακόπηκε πρόωρα από έναν μεθυσμένο οδηγό.

Μέσω της δικής σας συμμετοχής αλλά και ενός δικτύου επαγγελματιών στον τομέα της ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής, το DQ Foundation έχει καταφέρει να βοηθήσει περισσότερα από 240 παιδιά και τις οικογένειές τους, να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους!

Σας καλούμε λοιπόν να δώσετε το παρόν σας στην 14η ετήσια φιλανθρωπική πορεία, με στόχο την ενημέρωση για τους κινδύνους που ελλοχεύει η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Όλα τα έσοδα θα δοθούν για την υλοποίηση του οράματος της Δρ Γιώτας Δημήτριου.

Πότε: Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2019, 09:00.
Αφετηρία: Αμαθούντα – πλησίον αρχαιολογικού χώρου
Γιατί: Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε ζωές!

Κάνετε την εγγραφή σας τώρα στο www.yddqfoundation.com  ή καλέστε στο 25 818 140.

Πλατινένιος Χορηγός:

Exness

Χορηγοί Επικοινωνίας:

24sports.com.cy & ΣΠΟΡ FM 95.0

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση