ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:55
 

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς

Από το Σάββατο το βράδυ αναµένεται σκόνη στην ατµόσφαιρα, η οποία υποχωρεί το βράδυ της ∆ευτέρας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από το Σάββατο το βράδυ αναµένεται σκόνη στην ατµόσφαιρα, η οποία υποχωρεί το βράδυ της ∆ευτέρας.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ αλλά αρχικά τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις αλλά το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Νεφώσεις όµως, που θα αναπτύσσονται το απόγευµα στα ορεινά, δυνατό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Νεφώσεις όµως, που θα αναπτύσσονται το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή, παραµένοντας πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους, ενώ τη ∆ευτέρα και την Τρίτη θα σηµειώσει σταδιακή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυµανθεί γύρω στους κλιµατικούς µέσους όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Σιωπηλή διαμαρτυρία για τον θάνατο του 14χρονου Στυλιανού (φώτο, βίντεο)

«Aυτό που συμβαίνει για χρόνια στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας είναι μικρογραφία της σαθρής κατάστασης ...»
ΑΚΑ  |  10:00

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X