ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ιδιοκτήτης κάβας παρήγγειλε ποτά και έπεσε θύμα απάτης

Σύμφωνα με τον Ιωάννου εξετάσεις αναμένεται να γίνουν μέσω της Interpol για να δουν το χρηματικό ποσό που έχει αποσταλεί

ΚΥΠΕ

Υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου στις 27.1.22 το απόγευμα ένα πρόσωπο, ιδιοκτήτης διαδικτυακής κάβας φαίνεται να παράγγειλε ποτά με έμβασμα που έκανε στην τράπεζα του, από τη Γερμανία.

Συνολικά, είπε ο κ. Ιωάννου, απέστειλε την πρώτη φορά έμβασμα στις 13.1.22 για το ποσό των 4.900 ευρώ και τη δεύτερη φορά στις 25 Ιανουαρίου του 2022 για το ποσό των 2.900 ευρώ για την παραγγελία αριθμό ποτών. Ωστόσο, χτες 27.1.22 παρέλαβε στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο μήνυμα σύμφωνα με το οποίο του ανέφεραν να καταθέσει άλλες 6.000 ευρώ για να αποδεσμευτεί η παραγγελία του και να του αποσταλούν τα προϊόντα που παρήγγειλε.

Ο παραπονούμενος αφού κατάλαβε ότι έπεσε θύμα απάτης κατήγγειλε την υπόθεση στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με τον Ιωάννου εξετάσεις αναμένεται να γίνουν μέσω της Interpol για να δουν το χρηματικό ποσό που έχει αποσταλεί. Επίσης οι εξετάσεις γίνονται σε συνεργασία τόσο με την τράπεζα όσο και με τη ΜΟΚΑΣ για διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση