ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καδής: Απομακρύνονται οι ανησυχίες για ρύπανση των κυπριακών ακτών

Ελέγχθηκε όλη η περιοχή του κόλπου της Αμμοχώστου, με εναέρια και πλωτά μέσα, χωρίς να ανιχνευθεί οτιδήποτε ανησυχητικό, ανέφερε ο Υπουργός

ΚΥΠΕ

Απομακρύνονται οι ανησυχίες για ρύπανση των κυπριακών ακτών από αντιμετώπιση την πετρελαιοκηλίδα στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κύπρου, που ξεκίνησε από την παράκτια περιοχή της Συρίας, μετά από διαρροή πετρελαίου σε ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό, είπε την Πέμπτη ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής.

Σε δήλωση μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου ο κ. Καδής είπε ότι ελέγχθηκε και σήμερα Πέμπτη όλη η περιοχή του κόλπου της Αμμοχώστου στην οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση οι αρχές της Δημοκρατίας, με εναέρια και πλωτά μέσα, χωρίς να ανιχνευθεί οτιδήποτε ανησυχητικό.

Πρόσθεσε ότι οι δορυφορικές εικόνες και τα μοντέλα πρόγνωσης δείχνουν ότι η ρύπανση απομακρύνεται από τις ακτές της Κύπρου κατευθυνόμενη προς τις ακτές της Τουρκίας και της Συρίας και «ως εκ τούτου θεωρούμε ότι ο όποιος κίνδυνος για ρύπανση των κυπριακών ακτών απομακρύνεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση