ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καλαθοσφαιρίστρια καταγγέλλει ξανά προπονητή για παρενόχληση

Ξανά για κατάθεση η Άντρη Ελευθερίου

Newsroom K

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, αρχικά στην Ελλάδα με τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και εν συνεχεία στην Κύπρο με την Άντρη Ελευθερίου, φαίνεται πως άνοιξε για τα καλά ο ασκός του Αιόλου.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι επανήλθε στο προσκήνιο υπόθεση του 2016, όταν αθλήτρια της καλαθοσφαίρισης στην Κύπρο κατήγγειλε τον τότε προπονητή της για σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη αθλήτρια τότε, ήταν ενήλικη.

Οι τότε καταγγελίες της καλαθοσφαιρίστριας, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, είχαν διερευνηθεί από την Αστυνομία ενώ λήφθηκαν και καταθέσεις. Στην συνέχεια σχηματίστηκε φάκελος ο οποίος στάλθηκε στην Νομική Υπηρεσία για περεταίρω οδηγίες. Ωστόσο, τουλάχιστον τότε, φαίνεται ότι δεν παρουσιάστηκαν επαρκή στοιχεία που να επιτρέπουν την στοιχειοθέτηση της υπόθεσης.

Πλέον, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες της Άντρης Ελευθερίου, φαίνεται ότι η οικογένεια της αθλήτριας πήρε το θάρρος και ανανεώνει την προσπάθειά της για στοιχειοθέτηση της υπόθεσης. Μάλιστα, παρουσιάστηκαν κάποια νέα στοιχεία ενώπιον των ανακριτών.

Η Αστυνομία, αναμένεται να διερευνήσει εκ νέου την υπόθεση.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την Ελευθερίου

Στο Αρχηγείο Αστυνομίας κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση η Άντρη Ελευθερίου, σχετικά με την καταγγελία της που αφορά σεξουαλική παρενόχληση από αθλητικό παράγοντα.

Θυμίζουμε ότι εκτός από την Ολυμπιονίκη, κατέθεσε για την υπόθεση και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σκοποβολής, Τζιοβάνης Σαββίδης, αλλά και άλλα πρόσωπα.

Οι ανακριτές, προσανατολίζονται πλέον στην κλήση του προσώπου εναντίον του οποίου έγιναν οι καταγγελίες. Όπως έγινε γνωστό, για την υπόθεση έχει συσταθεί από την Αστυνομία ειδική ανακριτική ομάδα, η οποία διερευνά τις καταγγελίες.

Θυμίζουμε ότι, τα περιστατικά που καταγγέλλει η Άντρη Ελευθερίου και φέρονται να αφορούν το ίδιο πρόσωπο, σύμφωνα με την Ολυμπιονίκη διαπράχθηκαν στους Κοινοπολιτιακούς αγώνες στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, το 2006 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008. Η ειδική ανακριτική ομάδα που συστάθηκε φαίνεται ότι ζήτησε και εξασφάλισε τεκμήρια σχετικά με τις αποστολές στους συγκεκριμένους αγώνες.

Στις καταθέσεις που ήδη λήφθηκαν από την Αστυνομία για την υπόθεση, θυμίζουμε ότι έχουν κατονομαστεί συγκεκριμένα πρόσωπα. Μεταξύ των όσων καταθέτουν, πέραν της Κύπριας Ολυμπιονίκη και του προέδρου της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Τζιοβάνη Σαββίδη, είναι και άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν ή βρίσκονται ακόμα στην Ομοσπονδία και σχετίζονται με την υπόθεση, αλλά και από το οικογενειακό περιβάλλον της Άντρης Ελευθερίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Κυκλοφορούσε με κορωνοϊό - Στη δουλειά με συμπτώματα

«πραγματικα γιατι δεν καταδικαζουν καποιο σε φυλακιση . ειναι εγλημα εναντια στην ανθρωποτητα αυτο »
chris  |  10:45

Κυκλοφορούσε με κορωνοϊό - Στη δουλειά με συμπτώματα

«δεν τηρουσε τα πρωτοκολλα εκανε και διασπορα ποσα το προστιμο? γιατι αν δεν πληρωσουν δεν θα ...»
Μαριος  |  13:06

Κυκλοφορούσε με κορωνοϊό - Στη δουλειά με συμπτώματα

«δεν τηρουσε τα πρωτοκολλα εκανε και διασπορα ποσα το προστιμο? γιατι αν δεν πληρωσουν δεν θα ...»
Μαριος  |  13:05

#PoliticsBlog Το νέο εύρημα του Οδυσσέα και οι σαμπάνιες του Νικόλα

«Αυτά συμβαίνουν στον πολιτικό μικρόκοσμο της ημικατεχόμενης Κύπρου εν έτει 2021.»
Leon  |  13:09

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση