ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Καμπάνα» 15.000 ευρώ σε επιβάτη - Τι μετέφερε στις αποσκευές του

Θα αναχωρούσε την Δευτέρα από το Αεροδρόμιο Πάφου για το Ηνωμένο Βασίλειο

ΚΥΠΕ

Στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων προχώρησε το Τμήμα Τελωνείων το αεροδρόμιο Πάφου χθες Δευτέρα, με αποτέλεσμα την επιβολή προστίμου ύψους 15.000 ευρώ στον επιβάτη που τα μετέφερε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, σε έλεγχο που διενήργησε στις αποσκευές επιβάτη που θα αναχωρούσε την Δευτέρα από το Αεροδρόμιο Πάφου για το Ηνωμένο Βασίλειο, εντόπισε και κατάσχεσε μεγάλη ποσότητα αδασμοαφορολόγητων καπνικών προϊόντων, τα οποία μεταφέρθηκαν παράνομα από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας με σκοπό την εξαγωγή και πώληση τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται, κατά τον έλεγχο των δύο αποσκευών εντοπίστηκαν συνολικά 50 κούτες των 200 τεμαχίων τσιγάρων και 24 κιλά καπνού για στριφτό τσιγάρο τα οποία δεν έφεραν την σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και τον μοναδικό αναγνωριστικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοαφορολόγητα.

O επιβάτης συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού έγινε αποδεκτό αίτημα του για εξώδικο συμβιβασμό της υπόθεσης με την καταβολή ποσού €15,000 αφέθηκε ελεύθερος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση