ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Καμπάνες» σε υπεραγορές και αρτοποιείο για μη τήρηση των μέτρων

Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν παγκύπρια 3.162 έλεγχοι ενώ έγιναν συνολικά 14 καταγγελίες πολιτών και 15 καταγγελίες υποστατικών

ΚΥΠΕ

Στην καταγγελία 14 πολιτών και 15 υπευθύνων υποστατικών για παραβίαση των Διαταγμάτων, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν παγκύπρια 3.162 έλεγχοι ενώ έγιναν συνολικά 14 καταγγελίες πολιτών και 15 καταγγελίες υποστατικών για παραβίαση των μέτρων.

Συγκεκριμένα στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.172 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες υποστατικών και έξι καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 330 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών και δύο υποστατικών και στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 783 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν δύο καταγγελίες υποστατικών.

Επίσης, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 114 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε καταγγελία ενός υποστατικού και στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 471 , από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού.

Στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 185 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες υποστατικών.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 105 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία. Η λιμενική δεν πραγματοποίησε κανένα έλεγχο. Σε ελέγχους στα αεροδρόμια προέκυψαν από δύο ελέγχους δύο καταγγελίες πολιτών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε τρία από τα υποστατικά που καταγγέλθηκαν, δύο υπεραγορές και ένα αρτοποιείο, εκδόθηκαν στους υπευθύνους τους, εξώδικες ειδοποιήσεις πληρωμής των χρηματικών ποσών των 8,000, 3,000 και 4,000 ευρώ, αντίστοιχα.

Οι καταγγελίες πολιτών αφορούσαν στην πλειονότητά τους μη χρήση προστατευτικής μάσκας σε δημόσιους χώρους και σε οχήματα, καθώς και τη μη κατοχή πιστοποιητικού Safe Pass από εργαζόμενους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Βροχές τις επόμενες μέρες

Βροχές τις επόμενες μέρες

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι το Σάββατο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές ...
ΚΥΠΕ
 |  ΚΥΠΡΟΣ