ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πολύωρη ταλαιπωρία οδηγών μετά την καραμπόλα - Ξανά στην κυκλοφορία το highway

Τρεις τραυματίες

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος της περιοχής Μουτταγιάκας, που είχε κλείσει γύρω στις 4.30 το απόγευμα, λόγω τροχαίας σύγκρουσης μεταξύ δέκα οχημάτων.

Λόγω ακινητοποίησης των οχημάτων εντός του δρόμου, είχαν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας και γινόταν ρύθμιση της τροχαίας κίνησης μέσω της λωρίδας ασφαλείας, από μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο.

Προληπτικά, τρία πρόσωπα παραλήφθηκαν και μεταφέρονται με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη σκηνή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Γύρω στις 8.00 το βράδυ και αφού όλα τα εμπλεκόμενα οχήματα μετακινήθηκαν εκτός δρόμου, ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε στην κυκλοφορία, ωστόσο στην περιοχή της τροχαίας σύγκρουσης, στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό, εξακολουθεί να παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση