ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταγγελία: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή στη Λεμεσό

Aμέτοχοι οι υπόλοιποι συμμαθητές του παιδιού

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Περιστατικό βίας φαίνεται να σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λεμεσού, σύμφωνα με καταγγελία μητέρας της οποίας τα παιδιά φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Η γυναίκα στην καταγγελία που έκανε, μέσω ανάρτησής της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι μαθητής δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του, υποστηρίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά αφού και στο παρελθόν ο μικρός ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού.

Μάλιστα, συγκλονιστική είναι και η περιγραφή της μητέρας για την αντίδραση μαθητών-θεατών αφού όχι μόνο αδιαφόρησαν αλλά ξέσπασαν σε γέλια δείχνοντας να απολαμβάνουν το όλο σκηνικό, χαρακτηριστικά η μητέρα γράφει: «Όταν είδα τα video τα οποία στέλνονται από τον έναν μαθητή στον άλλον σοκαρίστηκα από τις αντιδράσεις των υπολοίπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο ήταν απλοί θεατές αλλά γελούσαν κ απολάμβαναν το όλο γεγονός…» 

Δείτε την ανάρτηση:

«Σήμερα στο Γυμνάσιο…. στη Λεμεσό, υπήρχε περιστατικό βίας από μαθητή σε μαθητή. Σε έναν μαθητή ευάλωτο που από ότι ενημερώθηκα και στην περσινή σχολική χρονιά ήταν θύμα bullying αρκετές φορές. Όταν είδα τα video τα οποία στέλνονται από τον έναν μαθητή στον άλλον σοκαρίστηκα από τις αντιδράσεις των υπολοίπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο ήταν απλοί θεατές αλλά γελούσαν κ απολάμβαναν το όλο γεγονός… Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για να αντιμετωπιστεί η έξαρση που υπάρχει με τα περιστατικά βίας και παραβατικότητας αλλά όπως είδα σήμερα τα videos ξέφυγε εντελώς η κατάσταση… 13 χρονών καπνίζουν, κάμνουν sex και βιαιοπραγούν στον χώρο του σχολείου… Πού είναι οι γονείς και οι καθηγητές; Τι ρόλο παίζουν οι σύνδεσμοι των γονέων; Με τις αρχές μεγαλώνουν κάποιοι τα παιδιά τους; Απλά αναρωτιέμαι… Παιδεία, αξία, αρχές... σε λίγα χρόνια με αυτό το σύστημα που υπάρχει, θα είναι εντελώς απών από τα σχολεία».

Σε επικοινωνία με την Αστυνομία μας αναφέρθηκε ότι έγινε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας και το περιστατικό διερευνάται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση