ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δικηγορικό καταγγέλλει «εξευτελιστικό χειρισμό» από λειτουργό Τμ. Μετανάστευσης

«Δεν απαντά τα τηλέφωνα ή αν τα απαντήσει είναι μετά από 30 κλήσεις ημερησίως»

ΚΥΠΕ

Σε καταγγελία για «εξευτελιστικό χειρισμό» που έτυχε δικηγόρος του γραφείου του από λειτουργό του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης προέβη ο δικηγόρος Χρίστος Τριανταφυλλίδης.

Σε επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Ιωάννου, ο κ. Τριανταφυλλίδης καταγγέλλει "με το πλέον έντονο τρόπο τον εξευτελιστικό χειρισμό που έτυχε σήμερα δικηγόρος του γραφείου μου από λειτουργό του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης ο/η οποίος/οποία δεδομένου ότι δεν απαντά τα τηλέφωνα ή αν τα απαντήσει είναι μετά από 30 κλήσεις ημερησίως επισκέφθηκε τα γραφεία του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης".

Μετά, αναφέρει, από πέραν των 75 εκκλήσεων προς υπαλλήλους εις το χώρο υποδοχής απεδέχθησαν να τον/την ενημερώσουν ότι δικηγόρος ευρίσκετο εις τον χώρο με αίτημα να τον/την συναντήσει εις το γραφείο του/της δια να συζητήσει επείγουσα σοβαρή υπόθεση.

"Η απάντηση ήταν ότι αρνείται να συναντήσει τον/την δικηγόρο και μπορεί αν επιθυμεί να τηλεφωνήσει (και να υποστεί την προαναφερόμενη ταλαιπωρία) ή να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά", συνεχίζει.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης σημειώνει ότι "τοιαύτης φύσεως συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε μία πολιτισμένη κοινωνία και ούτε επιτρέπεται τέτοια μεταχείριση από λειτουργούς του δημοσίου τόσο σε δικηγόρους οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους αλλά και σε οιονδήποτε πολίτη".

Ζητεί από τον Υπουργό Εσωτερικών όπως δώσει τις ανάλογες οδηγίες ούτως ώστε τέτοια είδους φαινόμενα «δικτατορικής νοοτροπίας και συμπεριφοράς» να εκλείψουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση