ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καταγγέλλει παρακολούθησή του ο Μακάριος

Μέσω ανάρτησής του στο twitter, ενημερώνει πως θα υποβάλει και καταγγελία στην αστυνομία

Newsroom K

Θύμα παραβίασης της προσωπικής του ζωής καταγγέλλει πως είναι ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην συνεργάτης του Προέδρου Μακάριος Δρουσίωτης. Όπως σημειώνεται σε ανάρτησή του στο twitter, τα τελευταία τρία χρόνια παρακολουθούνται οι τηλεφωνικές του κλήσεις, μηνύματα, τα ηλεκτρονικά του μηνύματα και το συγγραφικό του έργο.

Ο κ. Δρουσιώτης επισημαίνει πως θα προβεί τις επόμενες μέρες σε επίσημη καταγγελία στη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ενδιαφέρον βεβαίως, είναι ότι όπως σημειώνει, έχει ήδη αποστείλει σχετικές επιστολές προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το θέμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Μακάριος Δρουσιώτης είχε διοριστεί στο Προεδρικό κατά την πρώτη πενταετία διακυβέρνησης Αναστασιάδη και είχε αποχωρήσει στη συνέχεια, ακολουθώντας τον Χρίστο Στυλιανίδη στην Κομισιόν. Οι σχέσεις του με το Προεδρικό είχαν απασχολήσει αρκετές φορές τη δημοσιότητα. Το 2014 κάποιοι είχαν καταλογίσει στον κ Δρουσιώτη τον χειρισμό του συμβολαίου της Κεντρικής Τραπεζίτριας Χρυστάλλας Γιωρκάτζη, με αποτέλεσμα να έρθει από τις Βρυξέλλες και να καταθέσει στην επιτροπή Θεσμών το τι ακριβώς έγινε τότε. Κύκλοι του Προεδρικού τον είχαν φωτογραφίσει ως διαρροή, στα δημοσιεύματα που είχαν βγει το καλοκαίρι που πέρασε από την πλατφόρμα Occrp το οποίο ενέπλεκε το δικηγορικό γραφείο του Νίκου Αναστασιάδη με ξέπλυμα βρώμικου χρήματος καταδεικνύοντας πως οι σχέσεις των δύο μερών κάθε άλλο από καλές είναι πλέον. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Μακάριος Δρουσιώτης, με την επιστροφή του στην Κύπρο έχει ξεκινήσει να αρθρογραφεί στον κυριακάτικο τύπο, ενώ ρεπορτάζ του που αποκάλυπτε πως ο Πρόεδρος ζήτησε από κορυφαίο διπλωμάτη να του ετοιμάσει μελέτη για διχοτόμηση της ΑΟΖ, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων στο εσωτερικό, με το Προεδρικό να σπεύδει για διάψευσή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση