ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταζητούνται τρία πρόσωπα με ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψη

Πρόκειται για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ απασχόλησαν την Υπηρεσία τα τελευταία χρόνια

Newsroom K

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών αποτελεί την αιχμή του δόρατος, στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών. Σήμερα 26 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τριών προσώπων, που καταζητούνται για σοβαρές υποθέσεις ναρκωτικών, που απασχόλησαν την Υπηρεσία τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για τρεις άνδρες εναντίον των οποίων έχουν εκδοθεί ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, με την Αστυνομία να ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για:

1. 31χρονο που καταζητείται από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) από τον Απρίλιο του 2019, για υπόθεση που αφορά την κατάσχεση κάνναβης βάρους 83 κιλών και 627 γραμμαρίων. Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφία, πατήστε εδώ.

2. 44χρονο, που καταζητείται από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), από τον Ιούνιο του 2019, για τρεις υποθέσεις ναρκωτικών, που αφορούν κατασχέσεις ποσοτήτων ενός κιλού και 140 γραμμαρίων κοκαΐνης, 393 γραμμαρίων έκσταση, ενός κιλού κάνναβης και ενός κιλού ρητίνης κάνναβης. Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφία, πατήστε έδω.

3. 45χρονο, που καταζητείται από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας), από τον Μάρτιο του 2016, για υπόθεση που αφορά κατάσχεση 12 κιλών και 945 γραμμαρίων κάνναβης. Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφία, πατήστε έδω.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Καθ. Γιώργος Δημοσθένους, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick και ο Καθ. Οδυσσέας - Ιωάννης Ζώρας, ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
#alumnistories – Interior Design

#alumnistories – Interior Design

Να είσαι διακοσμητής δεν είναι ένα εύκολο επάγγελμα… είναι όμως πολύ ενδιαφέρον.
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
X