ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κατεχόμενα: Βαρύ πένθος στις κηδείες των 7 από το Αντίγιαμαν

Οι πρώτοι νεκροί που άνηκαν στην τ/κ αποστολή της ομάδας βόλεϊ γυμνασίου

ΚΥΠΕ

Με λυγμούς και δάκρυα στα μάτια εκατοντάδες κόσμου αποχαιρέτισαν σήμερα στα κατεχόμενα τους πρώτους νεκρούς της τ/κ αποστολής της ομάδας βόλεϊ γυμνασίου του επαγγελματικού λυκείου κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Η κηδεία τεσσάρων μαθητών έγινε το μεσημέρι στον πρώην καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου που έχει μετατραπεί στο τζαμί Λαλά Μουσταφά Πασιά. Εκεί έγινε η τελετή για τα αδέρφια Ντουρούκ και Αλπ Ακίν, του Μερτ Νιαζί Τοπουκτσιούλογλου και του Φαχρί Αρκαρ.

Τα φέρετρα ήταν στη σειρά σκεπασμένα με τις σημαίες του ψευδοκράτους και της Τουρκίας και του ενός με την σημαία της ομάδας του, της Φενέρμπαχτσε.

Στην κηδεία παρέστησαν ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ, ο Τούρκος «πρέσβης», Μετίν Φεϊζίογλου, ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν και πολλοί άλλοι.

Το μεσημέρι κηδεύτηκε στον κατεχόμενο Μαραθόβουνο και ένας ακόμη μαθητής, μέλος της ομάδας βόλεϊ, ο Καγάν Σελίμ Ις.

Μετά τη μεσημεριανή προσευχή και σε κλίμα βαρύτατου πένθους, στο κοιμητήριο κατεχόμενης Αμμοχώστου, κηδεύτηκαν η Ντουϊγκού Καλαϊτζί και η κόρη της, Λαβίν. Και σε αυτή την κηδεία παρέστησαν οι «επίσημοι» του ψευδοκράτους, «βουλευτές», «υπουργοί» κι άλλοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση