ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κατεχόμενα: «Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την πετρελαιοκηλίδα»

Η τ/κ πλευρά θα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού για τις επόμενες 12 ώρες εξαιτίας την αλλαγής της κατεύθυνσης των ανέμων

Του Νίκου Στέλγια

Του Νίκου Στέλγια

twitter

Στα κατεχόμενα μεταδίδει η είδηση ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την πορεία της πετρελαιοκηλίδας που απειλεί τις τελευταίες ημέρες τα βορειοανατολικά παράλια της Κύπρου.

Όπως μεταδίδει η «Κίμπρις Ποστασί», στενός συνεργάτης του «Πρωθυπουργού» δήλωσε ότι η τ/κ πλευρά θα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού για τις επόμενες 12 ώρες εξαιτίας την αλλαγής της κατεύθυνσης των ανέμων που φέρνουν πιο κοντά την μεγάλη κηλίδα πετρελαίου στα κυπριακά παράλια.

Σύμφωνα με τον Χιουσεγίν Αμτζάογλου, η τ/κ πλευρά και η Τουρκία παρακολουθούν την πορεία της μεγάλης κηλίδας με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV). Σύμφωνα με τον ίδιον, οι βόρειοι και ανατολικοί άνεμοι των επόμενων ωρών σπρώχνουν την κηλίδα πετρελαίου που προκλήθηκε από τα παράλια της Συρίας προς τα βορειοανατολικά παράλια της Κύπρου.

Σημειώνεται ότι στα ανοιχτά των βορειοανατολικών παραλιών της Κύπρου έχουν αναπτυχθεί τέσσερα τουρκικά σκάφη που παρακολουθούν την όλη κατάσταση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Νίκου Στέλγια

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση