ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κλείνουν δρόμοι λόγω οδικών έργων

Πιθανότατα να υπάρξει μερική ταλαιπωρία, προειδοποιεί η Αστυνομία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ανακοίνωση μέσω της οποίας προειδοποιεί ότι πιθανόν να προκύψει μερική ταλαιπωρία στο οδικό δίκτυο λόγω εργασιών εξέδωσε η Αστυνομία.

Λόγω εργασιών στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου από τον κόμβο Επισκοπής μέχρι τη γέφυρα Πέτρας του Ρωμιού εξαιρουμένης της σήραγγας, οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας, μήκους 350μ. περίπου και στις δύο κατευθύνσεις, θα είναι κλειστές καθ' όλο το εικοσιτετράωρο και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Στην Πάφο, ο συνδετήριος δρόμος μεταξύ κυκλικών κόμβων ΚΟΤ και Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Γεροσκήπου παραμένει κλειστός για διεξαγωγή εργασιών ανακατασκευής του. Οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Θεάς Αφροδίτης, Γερμανίνας και Αγαπήνωρος.

Στην επαρχία Λεμεσού, από τις 6π.μ. μέχρι τις 2μ.μ. λόγω εργασιών καθαρισμού στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού, η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας κλείνει τμηματικά στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με συνοδεία περιπολικού και κατάλληλη σηματοδότηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση