ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:42
 

Κλείνουν δρόμοι στο κέντρο της Λευκωσίας

Διευθετήσεις για τον αγώνα ηλιακών οχημάτων

Newsroom K

Στις απαραίτητες τροχαίες διευθετήσεις για τη διεξαγωγή αγώνα ηλιακών οχημάτων, που διεξάγει το Cyprus Institute, προχωρεί η Τροχαία Λευκωσίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα στη Λευκωσία, από τις 10π.μ., μέχρι και τη 1μ.μ. και λόγω της διεξαγωγής του, θα κλείσουν για την τροχαία κίνηση, διάφοροι δρόμοι στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Η εκκίνηση θα δοθεί από τη λεωφόρο Ευαγόρου, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Μενάνδρου και τα διαγωνιζόμενα οχήματα θα κινηθούν διαμέσου της λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη, της λεωφόρου Γρίβα Διγενή, της λεωφόρου Θεμιστοκλή Δέρβη και της οδού Βασιλίσσης Φρειδερίκης, για να καταλήξουν ξανά στη λεωφόρο Ευαγόρου.

Για την ασφαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα, θα ισχύσουν μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 3μ.μ., οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

- Στη λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη, θα αποκοπεί η κυκλοφορία από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Γρίβα Διγενή προς Λευκωσία, ενώ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προς λεωφόρο Γρίβα Διγενή, η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται κανονικά.

- Η κυκλοφορία στην οδό Βασιλίσσης Φρειδερίκης θα αποκοπεί εξ ολοκλήρου.

- Στη λεωφόρο Ευαγόρου θα αποκοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της οδού Διαγόρου προς τη λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη.

- Στη λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη θα αποκοπεί η κυκλοφορία προς λεωφόρο Γρίβα Διγενή, ενώ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προς Λευκωσία, η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται κανονικά.

- Στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή θα αποκοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη προς τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, ενώ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, από την Σπύρου Κυπριανού, θα διεξάγεται κανονικά.

- Οι συμβολές της λεωφόρου Θεμιστοκλή Δέρβη με τις οδούς Νικοκρέοντος και Τεύκρου θα ελέγχονται και τα οχήματα από τις δύο οδούς θα μπορούν να εισέρχονται στη λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη, μόνο με στροφή δεξιά προς λεωφόρο Νίκης.

- Οι οδηγοί που θα διακινηθούν στο κέντρο της Λευκωσίας, το πρωί της Κυριακής, προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας και των τροχονόμων του Δήμου Λευκωσίας.

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Τσαβούσογλου: Ο Αναστασιάδης μου μίλησε για λύση δύο κρατών

«Δυστυχώς για τον Τσαβούσογλου, κανείς δεν το πιστεύει. Είναι αναξιόπιστος!!!»
ΑΚΑ  |  10:57

Φ.Φωτίου: Ο παραλογισμός της κατοχής πρέπει να τερματιστεί

«Εσύ κύριε Φωτίου πότε θα πάς σπίτι σου? Αρκετάς είσπραξες τόσα χρόνια. »
ΑΚΑ  |  10:55

Ερντογάν για την τουρκική εισβολή: Εάν χρειαστεί θα επαναλάβουμε το ίδιο βήμα

«Κάποιος να πει στον σουλτάνο το γνωστό `όταν ο Θεός θέλησε να καταστρέψει τον μύρμηγκα, του έδωσε φτερά`!!! ...»
ΑΚΑ  |  11:10

Μεγαλύτερα αεροπλάνα για το Λονδίνο επιστρατεύει η Egypt Air

«Μήπως είναι ακόμη ένα τρικ …μάρκετινγκ για να ανεβάσουν τις τιμές των εισιτηρίων;»
Ai Em  |  10:39

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X