ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κλειστές οδοί στο κέντρο της Λευκωσίας λόγω εργασιών το Σαββατοκύριακο

Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΕ

Κλειστές θα είναι οδοί στο κέντρο της Λευκωσίας από το Σάββατο στις 1300 μέχρι τις 1200 την Κυριακή λόγω εργασιών επιδιόρθωσης του οδοστρώματος.

Όπως ανακοινώνει, μέσω του ΓΤΠ, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, του Τμήματος Δημοσίων Έργων, το Σάββατο 4/9/2021, από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι και την Κυριακή 5/9/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στις οδούς Μουσείου, Χείλωνος, Βύρωνος και Ομήρου στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, η οδός Μουσείου και η οδός Ομήρου θα είναι κλειστές όπως επίσης και η συμβολή των με τις οδούς Xείλωνος, Βύρωνος και Νεχρού και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις οδούς Κ. Παλαμά, Κινύρα και Αιγύπτου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται «για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Η θερμοκρασία το Σάββατο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή ...
ΚΥΠΕ
 |  ΚΥΠΡΟΣ