ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στόχος η αναδιοργάνωση της Αστυνομίας, συμφώνησαν Δράκου - Παπαθεοδώρου

Σκοπός είναι η Αστυνομία να καταστεί περισσότερο ικανή για να ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα στα νέα δεδομένα και ανάγκες

ΚΥΠΕ

Κοινός στόχος είναι η αναδιοργάνωση της Αστυνομίας, συμφώνησαν τη Δευτέρα η Υπουργός Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου κατά τη διάρκεια επίσκεψης της κ. Δράκου στο Αρχηγείο της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η κ. Δράκου είχε την πρώτη εθιμοτυπική συνάντησή της με Αστυνομικούς Διευθυντές, Διοικητές και Διευθυντές Τμημάτων.

Η κ. Δράκου, αναφέρεται, «ενημέρωσε για τους στόχους του Υπουργείου και άκουσε τις θέσεις και απόψεις των επικεφαλής της Αστυνομίας».

Συνεχάρη τα μέλη της Δύναμης για το δύσκολο και σημαντικό έργο που επιτελούν έχοντας επιφορτιστεί με επιπρόσθετα καθήκοντα στις προσπάθειες της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και του μεταναστευτικού προβλήματος.

Τόνισε, συνεχίζει η ανακοίνωση, «πως είναι πολύ σημαντικό, η παρουσία και η δράση της Αστυνομίας να προσφέρει περισσότερη ασφάλεια στους πολίτες, με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις βασικές ελευθερίες».

Επεσήμανε ότι η κοινωνία έχει υψηλές προσδοκίες από την Αστυνομία και αυτές θα πρέπει να ικανοποιηθούν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τόνισε ότι είναι εξίσου σημαντικό μέσα από σκληρή δουλειά να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της ίδιας της κοινωνίας μας».

Σημείωσε ότι χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά, έντιμα και ταπεινά για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών.

Από πλευράς του, αναφέρεται, ο Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου ανέφερε ότι παρά τις πολλαπλές προκλήσεις και δυσχέρειες που αντιμετωπίζει η Αστυνομία, προχωρεί στην υλοποίηση έργων που αφορούν εσωτερικά και εξωτερικά ζητήματα της Δύναμης καθορίζοντας τις προτεραιότητες και το σχεδιασμό των δράσεων της, βασιζόμενη στην κυβερνητική πολιτική, ούτως ώστε να προβεί σε όλες τις δέουσες αλλαγές και καινοτομίες.

Σκοπός, είπε, είναι η Αστυνομία να καταστεί περισσότερο ικανή για να ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα στα νέα δεδομένα
και ανάγκες.

«Η Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Αρχηγός Αστυνομίας συμφώνησαν ότι η αναδιοργάνωση της Αστυνομίας είναι κοινός στόχος και ότι θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε να καταστεί η Αστυνομία ένας πραγματικά σύγχρονος και παραγωγικός οργανισμός», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση