ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Kοινοτάρχης Χλώρακας: Θέλουμε να σπάσουμε το γκέτο

Τόνισε πως είναι ένα πρόβλημα το οποίο τους ταλανίζει και δεν είναι εύκολη η επίλυση του

ΚΥΠΕ

Την θέση ότι θέλουν να σπάσουν το γκέτο στην Χλώρακα επανέλαβε εν νέου ο πρόεδρος του Κ.Σ. Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης, προσθέτοντας πως είναι ένα πρόβλημα το οποίο τους ταλανίζει και δεν είναι εύκολη η επίλυση του.

Έχουμε κάνει είπε, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, “ τα διαβήματα μας, διαμαρτυρόμαστε και αυτή τη φορά θέλουμε το γκέτο στην Χλώρακα να σπάσει”, αναφέροντας πως επιθυμούν να βρεθούν λύσεις ολιστικές.

Ο κ. Λιασίδης σημείωσε πως το κράτος "πρέπει σε κυβερνητικές δομές να μεταφέρει αρκετούς μετανάστες , διότι πλέον με τις ροές που έχουμε δυστυχώς, όπως είπε, δεν μπορεί το Κράτος να ανταπεξέλθει".

Υπάρχουν είπε, πολλές συνέπειες και πολλά προβλήματα, ενώ εισηγήθηκε την σύγκληση ευρείας σύσκεψης στη Λευκωσία, προκειμένου να εκφραστούν οι απόψεις τους και να εξεύρουν τρόπους διευθέτησης του θέματος.

Ερωτηθείς σχετικώς, ο κ. Λιασίδης είπε πως τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την περιοχή είναι πολύ αποτελεσματικά διότι υπάρχει ύφεση γενικά στην εγκληματικότητα.

Κάθε βράδυ είπε, “έχουμε αποτελέσματα, έχει ηρεμήσει η κατάσταση, υπάρχει ύφεση της εγκληματικότητας και αυτό μας ηρεμεί ιδιαίτερα”.

Πρόσθεσε ωστόσο πως δεν μπορεί να διαρκέσει η αστυνόμευση με επιπρόσθετες εκστρατείες για πολλούς μήνες, διότι, όπως ανέφερε, το κράτος έχει πολλές ανάγκες . Πιστεύω, ότι πρέπει να βρεθούν άλλες λύσεις που να αμβλύνουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση