ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενδεχόμενο χιονόπτωσης στα χαμηλότερα ορεινά

Στους 3 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία στο εσωτερικό

ΚΥΠΕ

Δεν αποκλείονται χιόνια στα τοπικά και στα χαμηλότερα ορεινά αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας, ενώ σημειώνει ότι κατά την διάρκεια της μέρας οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ενώ δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται κατά διαστήματα ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να επικρατεί παγετός.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι κυματώδης, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να χιονίσει, ενώ χιόνια δεν αποκλείονται τοπικά και στα χαμηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 8 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αλλά τοπικά και στα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Καιρός  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση