ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σημειωτόν στον αυτοκινητόδρομο λόγω της ακινητοποίησης νταλίκας (εικόνες)

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για διευθέτηση της τροχαίας κίνησης

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρήθηκε στον αυτοκινητόδρομο το απόγευμα της Παρασκευής (31/3), εξαιτίας μετακίνησης νταλίκας, που είχε ακινητοποιηθεί νωρίτερα σε σημείο του δρόμου. 

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσίας στο ύψος της Μονής στη Λεμεσό, θα ήταν κλειστός από τις 4.30 το απόγευμα. 

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε στην κυκλοφορία. 

Εικόνα από CY Police Checkpoints

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζει πλέον κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 2.45 το απόγευμα, δύο νταλίκες ακινητοποιήθηκαν στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου, αφού έσκασε λάστιχο τροχού τους. Για λόγους ασφαλείας είχε κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο σημείο ακινητοποίησης των δύο φορτηγών. Η μία νταλίκα είχε στη συνέχεια μετακινηθεί από το σημείο αφού αντικαταστάθηκε το ελαστικό τροχού που είχε σκάσει.

Για τη δεύτερη νταλίκα χρειάστηκε χρήση ρυμουλκού οχήματος, αφού η βλάβη στον τροχό της δεν μπορούσε να επιδιορθωθεί επί τόπου. Για την ασφαλή εκφόρτωση της νταλίκας στο ρυμουλκό όχημα, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ των εξόδων Μονής και Πεντακώμου είχε κλείσει για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση διοχετευόταν προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας, μέσω της εξόδου προς Μονή, ενώ οι  διερχόμενοι οδηγοί μπορούσαν να επιστρέψουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω της επόμενης εισόδου παρά το Πεντάκωμο.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

Με πληροφορίες από 24news. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση