ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κόκκινοι Φακέλοι για στημένα: Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης

Το απόγευμα θα καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας και θα παραδώσει επίσημα, όσα στοιχεία έχει στην κατοχή του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ανοίγει ο κύκλος διερεύνησης ποδοσφαιρικών αγώνων με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, μετά τα όσα έφερε στο φως ο πρώην γραμματέας της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού, Χάρης Σαββίδης. Στις 6 και 30 το απόγευμα, ο κ. Σαββίδης θα καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής και θα παραδώσει επίσημα, όσα στοιχεία έχει στην κατοχή του.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού έχει ενώπιόν της, τέσσερις κόκκινους φακέλους που αφορούν αγώνες με πολύ έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, που διεξήχθησαν το τελευταίο δεκανθήμερο. Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Άκης Ευθυμίου, ανέφερε ότι οι κόκκινοι φάκελοι αφορούν τους αγώνες:

• Ολυμπιακός- Δόξα
• Ολυμπιακός- Ακρίτας
• Ένωση Νέων Παραλιμνίου - ΑΕΛ
• Ομόνοια - ΑΕΚ

Τόνισε επίσης ότι στις 6 το απόγευμα, θα γίνει ο διορισμός τεσσάρων ερευνώντων λειτουργών.

Παράλληλα ο κ. Ευθυμίου επισήμανε πως θα διοριστούν άλλοι δύο ερευνώντες λειτουργοί, οι οποίοι θα εξετάσουν τις καταγγελίες του πρώην γραμματέα της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού, Χάρη Σαββίδη, περί συγκάλυψης 16 κόκκινων φακέλλων, από την ΚΟΠ.

Στις 6 και 30 το απόγευμα, ο κ. Σαββίδης θα καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής και θα παραδώσει επίσημα, όσα στοιχεία έχει στην κατοχή του.

Σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη, οι 16 κόκκινοι φάκελοι, αφορούν 11 παιχνίδια της Καρμιώτισσας και πέντε του Ερμή Αραδίππου.

Στις δηλώσεις του ο Άκης Ευθυμίου υπέδειξε πως φαίνεται να προκύπτει και θέμα ασυμβίβαστου, για τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα. Τόνισε ότι θα γίνει έρευνα και για αυτό το θέμα και εξέφρασε την πεποίθηση, ότι εντός των επόμενων τριών ημερών, η Επιτροπή θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση