ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λευκωσία - 50χρονος κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκων αγοριών

Συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αίσθηση προκαλούν οι νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αγοριών από 50χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος διατηρεί αθλητικές εγκαταστάσεις στη Λευκωσία.

Όσον αφορά τις καταγγελίες, εναντίον του 50χρονου κατάθεσε αρχικά ο ένας ανήλικος στα μέσα Απριλίου, ισχυριζόμενος ότι ο ύποπτος τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στο υποστατικό που διατηρεί, ενώ κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης φαίνεται να προέκυψε και δεύτερη καταγγελία από το άλλο ανήλικο πρόσωπο.

Επίσης, διερευνάται και τρίτη καταγγελία από αλλοδαπό άνδρα που φέρεται να εργαζόταν στο υποστατικό που διατηρούσε ο ύποπτος. Ο εν λόγω άνδρας ισχυρίστηκε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 50χρονο πριν από περίπου δύο χρόνια. 

Ο φάκελος της υπόθεσης είχε μεταβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και αποφασίστηκε όπως οδηγηθεί ενώπιον δικαιοσύνης για εκδίκαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη πρώτη καταγγελία που είχε κατατεθεί σε βάρος του 50χρονου, ο ύποπτος είχε αρχικά συλληφθεί για διευκόλυνση των ερευνών. 

Ο 50χρονος τώρα, παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου για την πρώτη υπόθεση. Παρά το ότι ζητήθηκε από πλευράς Αστυνομίας η κράτησή του μέχρι την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας που ορίστηκε στις 8 Ιουνίου, το δικαστήριο αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ, παραδίδοντας τα ταξιδιωτικά του έγγραφα ενώ το όνομά του μπήκε στο stop-list, επίσης είναι υπόχρεος να εμφανίζεται σε αστυνομικό σταθμό.

Για τη δεύτερη καταγγελία από ανήλικο, αναμένεται επίσης η καταχώρησή της ενώπιον Κακουργιοδικείου, ενώ η τρίτη βρίσκεται στο στάδιο διερεύνησης. 

ΠΗΓΗ: 24NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση