ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κύπρος: «Καμπάνα» χιλιάδων ευρώ για εργαζόμενο χωρίς Safepass

Καταγγέλθηκαν 28 πολίτες και 15 υποστατικά για τα μέτρα

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε καταγγελίες 28 πολιτών και 15 υπεύθυνοι υποστατικών, εκ των οποίων τα 12 στην Λευκωσία, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.124 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 574 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 15 πολίτες και 12 υπεύθυνοι υποστατικών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 250 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών και ενός υπεύθυνου υποστατικού.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 454 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες και ένας υπεύθυνος υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 122 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 340 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν ένας πολίτης και ένας υπεύθυνος υποστατικού, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 198 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 196 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Από τα πρόστιμα το μεγαλύτερο ήταν €4.000 σε υποστατικό στην Λευκωσία καθώς υπάλληλος εργαζόταν χωρίς safepass.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Βροχές τις επόμενες μέρες

Βροχές τις επόμενες μέρες

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι το Σάββατο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές ...
ΚΥΠΕ
 |  ΚΥΠΡΟΣ