ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νοσοκομείο Αναφοράς: Συνολικά 18 ασθενείς με κορωνοϊό

Ο ένας βρίσκεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζεται πιο στενή παρακολούθηση

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Συνολικά 18 ασθενείς με κορωνοϊό, νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Μέχρι τις δώδεκα το μεσημέρι από τους 18 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, ο ένας βρίσκεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζεται πιο στενή παρακολούθηση.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση υγείας όλων ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, κρίνεται ως γενικά καλή.

Εν τω μεταξύ πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι για τον επαναπρογραμματισμό των ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου θα ισχύσει ό,τι ισχύει και για τα υπόλοιπα δημόσια νοσηλευτήρια.

Συγκεκριμένα από την Τετάρτη 29 Απριλίου θα επαναλειτουργήσουν η γυναικολογική, καρδιολογική, παιδιατρική, ορθοπεδική και η χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου, ενώ ο επαναπρογραμματισμός των ραντεβού αναμένεται να γίνει τηλεφωνικώς με τους ασθενείς ή ενδιαφερόμενους.

Επίσης η είσοδος των ασθενών στο Νοσοκομείο θα γίνεται από την κεντρική είσοδο του Νοσηλευτηρίου, θα υπάρχει θερμομέτρηση όσων εισέρχονται, ασθενών και μη, ενώ θα λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα, δηλαδή γάντια και μάσκες καθώς και η απόσταση των δύο μέτρων μεταξύ του κόσμου.

Ακόμα θα υπάρξει ειδικός διαχωρισμός με στόχο να αποφευχθεί τυχόν μετακίνηση ασθενών σε άλλους χώρους του Νοσοκομείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Οι διαφορετικές απόψεις, που φέρεται να εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, έχουν αναζωπυρώσει τα σενάρια αποχώρησής του από την κυβέρνηση .

Χάθηκε προς την κάλπη το SafePass

Η καλή επιδημιολογική εικόνα και το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε εξωτερικούς χώρους
Του Απόστολου Τομαρά
 |  ΥΓΕΙΑ