ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνολικά 18 ύποπτα περιστατικά νοσηλεύονται στο ΓΝ Λάρνακας

Την Κυριακή λήφθηκαν 27 δείγματα από νοσηλευτικό προσωπικό, επαγγελματίες υγείας και ασθενείς προκειμένου να εξεταστεί κατά πόσον το Νοσοκομείο έχει μολυνθεί

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Συνολικά 18 ασθενείς που διερευνώνται για κορωνοϊό, νοσηλεύονται τη Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και συγκεκριμένα, στο Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου.

Εν τω μεταξύ άρχισε η ιχνηλάτηση των επαφών των δύο επιβεβαιωμένων ασθενών με κορωνοϊό, που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο και μεταφέρθηκαν από Κέντρο Αποκατάστασης στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα την Κυριακή λήφθηκαν 27 δείγματα από νοσηλευτικό προσωπικό, επαγγελματίες υγείας και ασθενείς προκειμένου να εξεταστεί κατά πόσον το Νοσοκομείο έχει μολυνθεί.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται από το Σάββατο στην επαρχία Λάρνακας οι εργαστηριακές εξετάσεις για κορωνοϊό σε άτομα από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, που δικαιούνται να εργάζονται με βάση το διάταγμα του Υπουργού Υγείας, καθώς και σε άτομα από τον ιδιωτικό τομέα, των οποίων οι επιχειρήσεις δεν έχουν αναστείλει τις εργασίες τους.

Η δειγματοληψία αρχίζει στις 8 το πρωί και ολοκληρώνεται γύρω στις 4 το απόγευμα ενώ όλα τα άτομα που υποβάλλονται στον συγκεκριμένο έλεγχο παρουσιάζουν την απαραίτητη βεβαίωση που αναφέρει σε ποια υπηρεσία ή επιχείρηση εργάζονται.

Σημειώνεται ότι γύρω στις πέντε το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου η πτήση της Aegean η οποία θα μεταφέρει άνω των 100 επιβατών κυρίως φοιτητές που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και εξέφρασαν την επιθυμία να επιστρέψουν στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Η κατάσταση αξιολογείται συνεχώς και δεν αποκλείεται την ερχόμενη βδομάδα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Το unlock ξύπνησε την πανδημία

Η επαναλειτουργία των αεροδρομίων επιδείνωσε την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου, αναφέρει στην «Κ» ο Δρ Πέτρος Καραγιάννης ...
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ
X