ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ακόμη 4 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αναφοράς

Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν για κορωνοϊό είναι αρνητικά

ΚΥΠΕ

Τέσσερα εξιτήρια σε ασθενείς με κορωνοϊό, δόθηκαν την Τρίτη, από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Τα τέσσερα εξιτήρια δόθηκαν σε ασθενείς των οποίων τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν για κορωνοϊό είναι αρνητικά.

Ο ένας ασθενής διακομίσθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου όπου θα παραμείνει μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση του. Μέχρι αυτή την ώρα στο Κέντρο Αποκατάστασης φιλοξενούνται 67 άτομα.

Οι άλλοι τρεις μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους όπου θα παραμείνουν υπό περιορισμό για περίοδο 14 ημερών.

Μέχρι τις επτά το βράδυ, από τους 15 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, ο ένας βρίσκεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζεται πιο στενή παρακολούθηση.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση υγείας όλων ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, κρίνεται σταθερή.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται μέχρι αυτή την ώρα 62 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν 136 εισαγωγές και δόθηκαν 107 εξιτήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση