ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ακόμη ένας ασθενής έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αναφοράς

Συνολικά νοσηλεύονται 30 ασθενείς με κορωνοϊό

ΚΥΠΕ

Ένα εξιτήριο δόθηκε την Πέμπτη, σε ασθενή με κορωνοϊό που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Το εξιτήριο δόθηκε σε ασθενή του οποίου τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων είναι αρνητικά στον κορωνοϊό. Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο σπίτι, όπου θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 μέρες.

Μέχρι τις επτά το βράδυ συνολικά 30 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας έγιναν δύο εισαγωγές.

Τρεις από τους ασθενείς στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αφού χρειάζονται πιο στενή υποστήριξη, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται από τους επαγγελματίες υγείας ως πολύ καλή.

Την Πέμπτη, έγιναν και δύο νέες εισαγωγές στο Νοσοκομείο Αναφοράς.

Την Παρασκευή αναμένεται να δοθούν δύο εξιτήρια και οι ασθενείς θα μεταφερθούν στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living στην Τερσεφάνου, όπου και θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

Την ίδια ώρα επτά άτομα εντοπίστηκαν θετικά στον κορωνοϊό, από το σύνολο των 257 δειγμάτων που λήφθηκαν από δημότες της Αραδίππου την Τρίτη 7 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν 106 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό και δόθηκαν 70 εξιτήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση