ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άμεση μετακίνηση του Ιατρείου Δημόσιας Υγείας ζητά η διευθύντρια του ΤΑΕΠ του ΓΝ Πάφου

Για να μην διατρέχει κίνδυνο η υγεία του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Tην άμεση μετακίνηση του Ιατρείου Δημόσιας Υγείας ζητά το προσωπικό του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με την Διευθύντρια του ΤΑΕΠ δρ. Νεοφύτα Χρυσάνθου .

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η δρα Χρυσάνθου κάλεσε τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας να τροχοδρομήσει την άμεση μετακίνηση κατασκευής η οποία θα στεγάζει το Ιατρείο Δημόσιας Υγείας και έχει τοποθετηθεί σε απόσταση ενάμιση μέτρου από το παράθυρο του Γραφείου της και σε απόσταση μάλιστα τριών μέτρων δυτικά από την υφιστάμενη θέση.

Όπως εξήγησε η δρα Χρυσάνθου το Ιατρείο Δημόσιας Υγείας θα μπορούσε κάλλιστα, να τοποθετηθεί, όπως είπε, έξω από το ΤΑΕΠ αλλά κάθετα ώστε να μην διατρέχει κίνδυνο η υγεία του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου.

Η Διευθύντρια του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών είπε ότι το Ιατρείο Δημόσιας Υγείας στο οποίο θα προσέρχονται πολίτες για να υποβληθούν σε δειγματοληπτική εξέταση για τον κορωνοϊό, θα τεθεί σε άμεση λειτουργία από την ερχόμενη Δευτέρα.

Επεσήμανε δε, πως η τοποθέτηση του Ιατρείου Δημόσιας Υγείας έγινε εν αγνοία της διεύθυνσης των Πρώτων Βοηθειών και χωρίς να πληρεί η τοποθέτηση των επιδημιολογικών κριτηρίων, όπως ισχυρίστηκε.

Πρόσθεσε δε πως δεν αντιτίθενται με την λειτουργία του Ιατρείου Δημόσιας Υγείας εν μέσω πανδημίας αντίθετα σημείωσε επιβάλλεται, αλλά , να τοποθετηθεί με την τήρηση των επιδημιολογικών κριτηρίων.

Είπε ακόμη πως προσφέρθηκε να πληρώσει η ίδια το κόστος της μετακίνησης του λυόμενου που θα στεγάζει το Ιατρείο Δημόσιας Υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Πάφος  |  Υγεία  |  Coronavirus  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Η κατάσταση αξιολογείται συνεχώς και δεν αποκλείεται την ερχόμενη βδομάδα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Το unlock ξύπνησε την πανδημία

Η επαναλειτουργία των αεροδρομίων επιδείνωσε την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου, αναφέρει στην «Κ» ο Δρ Πέτρος Καραγιάννης ...
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ
X