ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άμεση μετακίνηση του Ιατρείου Δημόσιας Υγείας ζητά η διευθύντρια του ΤΑΕΠ του ΓΝ Πάφου

Για να μην διατρέχει κίνδυνο η υγεία του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών

ΚΥΠΕ

Tην άμεση μετακίνηση του Ιατρείου Δημόσιας Υγείας ζητά το προσωπικό του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με την Διευθύντρια του ΤΑΕΠ δρ. Νεοφύτα Χρυσάνθου .

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η δρα Χρυσάνθου κάλεσε τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας να τροχοδρομήσει την άμεση μετακίνηση κατασκευής η οποία θα στεγάζει το Ιατρείο Δημόσιας Υγείας και έχει τοποθετηθεί σε απόσταση ενάμιση μέτρου από το παράθυρο του Γραφείου της και σε απόσταση μάλιστα τριών μέτρων δυτικά από την υφιστάμενη θέση.

Όπως εξήγησε η δρα Χρυσάνθου το Ιατρείο Δημόσιας Υγείας θα μπορούσε κάλλιστα, να τοποθετηθεί, όπως είπε, έξω από το ΤΑΕΠ αλλά κάθετα ώστε να μην διατρέχει κίνδυνο η υγεία του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου.

Η Διευθύντρια του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών είπε ότι το Ιατρείο Δημόσιας Υγείας στο οποίο θα προσέρχονται πολίτες για να υποβληθούν σε δειγματοληπτική εξέταση για τον κορωνοϊό, θα τεθεί σε άμεση λειτουργία από την ερχόμενη Δευτέρα.

Επεσήμανε δε, πως η τοποθέτηση του Ιατρείου Δημόσιας Υγείας έγινε εν αγνοία της διεύθυνσης των Πρώτων Βοηθειών και χωρίς να πληρεί η τοποθέτηση των επιδημιολογικών κριτηρίων, όπως ισχυρίστηκε.

Πρόσθεσε δε πως δεν αντιτίθενται με την λειτουργία του Ιατρείου Δημόσιας Υγείας εν μέσω πανδημίας αντίθετα σημείωσε επιβάλλεται, αλλά , να τοποθετηθεί με την τήρηση των επιδημιολογικών κριτηρίων.

Είπε ακόμη πως προσφέρθηκε να πληρώσει η ίδια το κόστος της μετακίνησης του λυόμενου που θα στεγάζει το Ιατρείο Δημόσιας Υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Πάφος  |  Υγεία  |  Coronavirus  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση