ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:54
 

Αραδίππου: Αύριο τα αποτελέσματα των 257 δειγμάτων

Συνολικά 780 άτομα έδωσαν δείγμα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Συνολικά 257 άτομα, δημότες Αραδίππου έδωσαν χθες δείγμα για κορωνοϊό, ολοκληρώνοντας τον κύκλο δειγματοληψίας στον Δήμο, ύστερα από τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων στη περιοχή, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Ευάγγελος Ευαγγελίδης.

Πρόσθεσε ότι «τα αποτελέσματα της χθεσινής δειγματοληψίας αναμένονται αύριο. Με την ολοκλήρωση και της τέταρτης κατά σειρά δειγματοληψίας στον Δήμο, δεν έχουμε προγραμματίσει προς το παρών νέα δειγματοληψία» είπε και πρόσθεσε πως «αυτό θα εξαρτηθεί από τις συμβουλές που θα μας δώσουν οι ειδικοί και το Υπουργείο Υγείας».

Εξήγησε ότι «οι δειγματοληψίες έγιναν την Τετάρτη 1η Απριλίου, την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Τρίτη 7 του μήνα και συνολικά έδωσαν δείγμα περίπου 780 άτομα της πρώτης γραμμής, δημότες που ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα και πρόσωπα που ενδιαφέρθηκαν να υποβληθούν στη συγκεκριμένη εξέταση».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Ευαγγελίδης είπε πως «τόσο ο Δήμος όσο και οι δημότες Αραδίππου είναι πολύ ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της στοχευμένης δειγματοληψίας. Φαίνεται ότι τα πρώτα κρούσματα ήταν η έξαρση της ασθένειας του κορωνοϊού και υπολογίζεται ότι από τα αποτελέσματα των επόμενων δειγματοληψιών, θα αποδειχθεί ότι η πορεία του ιού θα είναι κάθετα μειωμένη».

Ωστόσο συνέχισε «δεν εφησυχάζουμε, τα μέτρα περιορισμού των κατοίκων στα σπίτια τους σύμφωνα με και τα Διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, εφαρμόζονται πλήρως ενώ λαμβάνονται από όλους οι απαραίτητες προφυλάξεις. Στόχος είναι να καταφέρουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε το πρόβλημα του κορωνοϊού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Κάποιοι πολιτικοί να αφήσουν τα προσωπικά τους τερτίπια και να στεφτούν το καλό του τόπου για να μην ...»
Leon  |  12:17

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Η βουλή των λαϊκιστών Πορδίκη, Καμένης, Ελαμάκια και συνεργατιστή κλέφτη Κουλία- ΕΔΕΚ & ΔΗΚΟ βυθίζουν ...»
Αρμαγεδών  |  11:25

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Είναι βραβευμένη και πιστοποιημένη διεθνώς και πληροί τις βασικές απαιτήσεις όλων των σχετικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών Ιατρικών Συσκευών.

My Digital Doctor: Η νέα εφαρμογή ελέγχου ιατρικών συμπτωμάτων με τεχνολογία Artificial Intelligence ειδικά για το πελατολόγιο της Universal Life!

H εφαρμογή είναι η πρώτη που επικυρώθηκε επιστημονικά και παρουσίασε 91% ακρίβεια στην αξιολόγηση ιατρικών συμπτωμάτων σύμφωνα ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΥΓΕΙΑ
X