ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:24
 

Διάψευση ΠΑΣΙΝ για Ιπποκράτειο

Δημοσίευμα της «Κ» ανέφερε ότι το συγκεκριμένο ιδιωτικό νοσοκομείο μπήκε στην κούρσα των συζητήσεων για ένταξή του στο ΓεΣΥ

Newsroom K

Σε σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΣΙΝ διαψεύδονται οι πληροφορίες που θέλουν το Ιπποκράτειο ιδιωτικό νοσοκομείο να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με τον ΟΑΥ. Τονίζεται ότι ο Σύνδεσμος συζητά με τον ΟΑΥ και το Υπουργείο Υγείας ώστε να βρεθεί η κατάλληλη λύση για τη συμμετοχή των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων στο ΓεΣΥ.

Στόχος του ΠΑΣΙΝ, προσθέτει η ανακοίνωση, είναι να καθορίσει από κοινού με τον ΟΑΥ και το Υπουργείο Υγείας ένα πλαίσιο συνεργασίας που να διασφαλίζει την βιωσιμότητα των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων. Ενέργειες που δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις σε σχέση με τις προθέσεις των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων όχι μόνο δεν υποβοηθούν την προσπάθεια που γίνεται μεταξύ των δύο φορέων, αλλά λειτουργούν αντιπαραγωγικά.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΠΑΣΙΝ

Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων σε σχέση με την πορεία των διαβουλεύσεων μεταξύ του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων (ΠΑΣΙΝ) και του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) για την δεύτερη φάση υλοποίησης του ΓεΣΥ, ο Σύνδεσμος επιθυμεί να πληροφορήσει την κοινή γνώμη για τα ακόλουθα σημεία που χρήζουν διευκρίνισης.

Ο ΠΑΣΙΝ έχει προσέλθει καλόπιστα σε ένα διάλογο με τον ΟΑΥ, το Υπουργείο Υγείας και την Πολιτεία, με στόχο τον καθορισμό κοινά αποδεκτών παραμέτρων συμμετοχής των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων στο ΓεΣΥ. Στην παρούσα φάση, αναμένουμε την πρόταση του ΟΑΥ ώστε να τύχει αξιολόγησης από τον Σύνδεσμο. Αφού το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων οριστικοποιηθεί και εγκριθεί από το Σύνδεσμο, τότε θα καλέσουμε τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια να το αξιοποιήσουν και να προχωρήσουν σε διαβουλεύσεις με τον ΟΑΥ.

Κατά συνέπεια, διαψεύδουμε κατηγορηματικά πρόσφατο δημοσίευμα που αναφέρει ότι το Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο, μέλος του ΠΑΣΙΝ, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με τον ΟΑΥ.

Στόχος του ΠΑΣΙΝ είναι να καθορίσει από κοινού με τον ΟΑΥ και το Υπουργείο Υγείας ένα πλαίσιο συνεργασίας που να διασφαλίζει την βιωσιμότητα των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων. Ενέργειες που δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις σε σχέση με τις προθέσεις των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων όχι μόνο δεν υποβοηθούν την προσπάθεια που γίνεται μεταξύ των δύο φορέων, αλλά λειτουργούν αντιπαραγωγικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Αβέρωφ σε Άντρο: Δεν βρήκε μια καλή κουβέντα για τον τόπο του

«Όταν μιλούν οι απόφοιτοι της σχολής …Γκαίμπελς να έχετε και τα δυο αφτιά ανοικτά, …για να μπαίνουν οι ...»
Ai Em  |  10:23

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X