ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δήμαρχος: Δεν θα ωφελούσαν ειδικά μέτρα για τη Λεμεσό

Είναι ατελέσφορο σε μια μικρή χώρα με έντονη διακίνηση μεταξύ πόλεων, να τίθεται οποιανδήποτε περιοχή σε ειδικό καθεστώς, ανέφερε ο κ. Νικολαΐδης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Αν και ο ίδιος εκτιμά πως δεν θα υπάρξουν ξεχωριστά μέτρα για την περίπτωση της Λεμεσού, ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαϊδης διαμηνύει πως είναι ατελέσφορο να τίθεται οποιαδήποτε περιοχή σε ειδικό καθεστώς.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Λεμεσού, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, «η εμπειρία έχει αποδείξει ότι είναι ατελέσφορο σε μια μικρή χώρα με έντονη διακίνηση μεταξύ πόλεων, να τίθεται οποιανδήποτε περιοχή σε ειδικό καθεστώς».

«Τα αναποτελεσματικά μέτρα του παρελθόντος να γίνουν μάθημα σε όλους. Χρειάζεται ισορροπία με στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων», προσθέτει.

Κληθείς, εξάλλου, από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει γενικά τις φημολογίες για ειδικά μέτρα στη Λεμεσό, λόγω του υψηλού ποσοστού περιστατικών κορωνοϊού, ο Νίκος Νικολαϊδης ανέφερε πως ο ίδιος θεωρεί ότι δεν θα εφαρμοστεί κάτι τέτοιο.

Σχολίασε, επίσης, την πρωτιά της Λεμεσού σε καταγγελίες, κατά τους ελέγχους εφαρμογής του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, που ανακοινώθηκαν σήμερα από την Αστυνομία.

«Είναι αυτονόητο ότι πρέπει όλοι μας, ανεξάρτητα από το σε ποιαν πόλη κατοικούμε, να επιδεικνύουμε σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο της διαδικασίας επανόδου στην κανονικότητα, τη μέγιστη δυνατή ατομική υπευθυνότητα», είπε.

Σε σχέση με το γεγονός ότι, καθώς πλησιάζουμε στο δεκαήμερο του Καρναβαλιού, αυξάνεται η ανησυχία για μυστικά καρναβαλίστικα πάρτι, ο κ. Νικολαϊδης εξέφρασε την ελπίδα όπως «όλοι αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να θέσουν το θέμα της υγείας των ιδίων, των οικογενειών τους και της κοινωνίας γενικότερα, σε πρώτη προτεραιότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ανοίγει την Παρασκευή η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 59 και 60 ετών

«Ποιος φωστήρας παρακάμπτει τα άτομα ηλικίας 61 ετών και άνω και δίνει προτεραιότητα σε άτομα μικρότερης ...»
Theodoros  |  22:15

Καταγγελίες Γ. Αρέστη κατά ΚΕΔΙΠΕΣ για επιλεκτική διαρροή εις βάρος του γιου του και του ιδίου

«Οφείλει ο Γενικός Εισαγγελέας, τουλάχιστόν να διασώσει το κύρος του θεσμού που εκπροσωπει, να εμπλακεί ...»
Ηρόδοτος Χριστοδουλίδης  |  11:24

8 διευθύνσεις για bao bun που έρχονται στην πόρτα σου

«Καλό το άρθρο, αλλά παραλείψατε να αναφέρετε το καλύτερο bao bun στη Λευκωσία, το Bao Cyprus (@bao_cyprus)! ...»
Μαρία Πυρίσιη  |  17:58

Μπαχτσελί για τζαμί στη Λεμεσό: Ο Τούρκος δεν έχει φίλο πέραν από τον Τούρκο

«Γιατί δεν λέει ή γράφει καποοιος ότι η μηναρές ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ , έχει προσκολιθεί σε υφιστάμενο χριστιανικό ...»
ΜΧ  |  15:03

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση