ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΓΝ Λεμεσού: Δυο ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στη ΜΕΘ

Ο ένας είναι διασωληνωμένος και ο άλλος με τραχειοστομία

ΚΥΠΕ

Δυο ασθενείς που προσβλήθηκαν από τον COVID-19 νοσηλεύονταν μέχρι το μεσημέρι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με έναν εξ αυτών να παραμένει διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού νοσηλεύονται 16 άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού καθώς και ένας ασθενής που έχει προσβληθεί από τον ιό.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στον 1ο όροφο, νοσηλεύονται δυο ασθενείς με κορωνοϊό, ένας διασωληνωμένος και ένας με τραχειοστομία.

Εξάλλου, από τις επτά χθες βράδυ μέχρι τις επτά σήμερα το πρωί, εξετάστηκαν δυο άτομα στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού, τα οποία κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν εισαγωγή, ενώ στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας εξετάστηκαν τέσσερα άτομα με ύποπτα συμπτώματα, τα οποία επίσης έγιναν εισαγωγή.

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση