ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:07
 

Δύο ύποπτα περιστατικά στο Κέντρο Διαλογής του ΓΝ Πάφου

Στο Κέντρο Αναφοράς στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρεται 58χρονος ασθενής

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Δύο εισαγωγές ασθενών 74 και 71 ετών δέχτηκε χτες το βράδυ το Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας – Κέντρο Διαλογής του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από το Νοσοκομείο , ο 74χρονος και η71χρονη μεταφέρθηκαν χτες στο Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας – Κέντρο Διαλογής του ΓΝ Πάφου με αναπνευστική δυσχέρεια και χαρακτηρίζονται ως ύποπτα περιστατικά .

Στο μεταξύ, στο Κέντρο Αναφοράς στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρεται σήμερα Τετάρτη ο 58χρονος ασθενής που νοσηλευόταν στον Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Πάφου, ο 58χρονος εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά τη σχετική δειγματοληψία που του υπεβλήθη.

Τον 58χρονο ασθενή περιέθαλψε από την Κυριακή, το Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας – Κέντρο Διαλογής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, με συμπτωματολογία μερικών ημερών χαρακτηριστική για κορωνοϊό. Ακολούθως αυτός νοσηλεύτηκε στον Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου και ακολούθως εντοπίστηκε θετικός.

Σημειώνεται πως μέχρι τώρα στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών Νοσηλεύονται οι νέες εισαγωγές ο 74χρονος η 71χρονη αλλά και μια 80χρονη γυναίκα που αποτελεί παλαιότερη εισαγωγή και που παρουσίασε συμπτώματα αναπνευστικού και εμπύρετη κατάσταση.

Εξάλλου η σύσκεψη στο ΓΝ Πάφου στην παρουσία του Πρόεδρου του ΟΚΥπΥ Μάριου Παναγίδη και του Εκτελεστικού Γενικού Διευθυντή του ΟΚΥπΥ Χρίστη Λοϊζίδη μαζί με άλλους φορείς υγείας, για εξέταση της πλήρους επαναλειτουργίας του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει σήμερα στις 10:00 με 10:30 το πρωί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Κάποιοι πολιτικοί να αφήσουν τα προσωπικά τους τερτίπια και να στεφτούν το καλό του τόπου για να μην ...»
Leon  |  12:17

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Η βουλή των λαϊκιστών Πορδίκη, Καμένης, Ελαμάκια και συνεργατιστή κλέφτη Κουλία- ΕΔΕΚ & ΔΗΚΟ βυθίζουν ...»
Αρμαγεδών  |  11:25

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Είναι βραβευμένη και πιστοποιημένη διεθνώς και πληροί τις βασικές απαιτήσεις όλων των σχετικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών Ιατρικών Συσκευών.

My Digital Doctor: Η νέα εφαρμογή ελέγχου ιατρικών συμπτωμάτων με τεχνολογία Artificial Intelligence ειδικά για το πελατολόγιο της Universal Life!

H εφαρμογή είναι η πρώτη που επικυρώθηκε επιστημονικά και παρουσίασε 91% ακρίβεια στην αξιολόγηση ιατρικών συμπτωμάτων σύμφωνα ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΥΓΕΙΑ
X