ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εμβολιασμοί για τους ιδιώτες φαρμακοποιούς στην Πάφο

Στο νέο κέντρο εμβολιασμού πραγματοποιήθηκαν οι εμβολιασμοί

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Συνεχίζονται σήμερα οι εμβολιασμοί που ξεκίνησαν χτες το απόγευμα στο νέο κέντρο εμβολιασμού που φιλοξενείται στο χώρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής, στην Πάφο, μετά την ολοκλήρωση των προετοιμασιών.

Χτες στο νέο κέντρο εμβολιασμού στην Παλαιά Ηλεκτρική μέσα στους επαγγελματίες υγείας εμβολιάστηκαν και οι φαρμακοποιοί της Πάφου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πάφου Χρίστο Ιωάννου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Πάφου είναι εγγεγραμμένοι 80 φαρμακοποιοί εκ των οποίων εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα εμβολιαστούν μέχρι στιγμής 45 φαρμακοποιοί . Οι εμβολιασμοί των φαρμακοποιών είπε ο κ. Ιωάννου παγκύπρια ξεκίνησαν πριν μια εβδομάδα ωστόσο στην Πάφο οι ιδιώτες φαρμακοποιοί εμβολιάστηκαν χτες.

Οι εμβολιασμοί των φαρμακοποιών Παγκύπρια ξεκίνησαν πριν μια εβδομάδα. ωστόσο στην Πάφο οι ιδιώτες φαρμακοποιοί εμβολιάστηκαν χτες.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως μόνο ο εμβολιασμός θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε την πανδημία που έχει πλήξει την ανθρωπότητα και να μας παρέχει ασφάλεια . .

«Στην Πάφο ο Αναπληρωτής Διευθυντής Νοσηλευτικών Υπηρεσιών»

Εξάλλου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του ΓΝ Πάφου Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως σήμερα το χώρο του νέου κέντρου εμβολιασμού αναμένεται να επιθεωρήσει γύρω στις 09:00 το πρωί και ο Αναπληρωτής Διευθυντής Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, Ευαγόρας Ταμπούρης. Οι εμβολιασμοί στο νέο κέντρο εμβολιασμού συνέχισε ξεκίνησαν χτες από τις 16:00 μέχρι τις 18:00 το απόγευμα με τον εμβολιασμό επαγγελματιών υγείας και του ιδιωτικού τομέα.

Σήμερα είπε ο Δρ. Γεωργίου οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν με το κοινό στις 08:00 το πρωί, σημειώνοντας πως στο νέο κέντρο εμβολιασμού στην Παλαιά Ηλεκτρική θα λειτουργήσουν τέσσερα σημεία προς εξυπηρέτηση του κοινού.

Στο μεταξύ συνεχίζουν την λειτουργία τους και τα δύο κέντρα εμβολιασμού για την Α’ και Β’ δόση αντίστοιχα στο κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφου . Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Πάφου σημείωσε ακόμη πως στο ΓΝ Πάφου εμβολιάστηκαν και οι ευπαθείς ομάδες των νεφροπαθών και θαλασσαιμικών.

Οι εμβολιασμοί τόνισε ο Δρ. Γεωργίου συνεχίζονται και στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς κάθε Τρίτη , Τετάρτη και Παρασκευή. Στο μεταξύ συνεχίζεται και ο έλεγχος της ταχείας εξέτασης αντιγόνου rapid test στο προσωπικό του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου μια φορά εβδομαδιαίως με βάση το ποσοστό που αναλογεί στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Πάφου .

Ο Διευθυντής του ΓΝ Πάφου ανέφερε πως μέχρι στιγμής στο Νοσοκομείο Πάφου εμβολιάστηκαν πάνω από 300 επαγγελματίες υγείας του κρατικού νοσηλευτηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ανοίγει την Παρασκευή η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 59 και 60 ετών

«Ποιος φωστήρας παρακάμπτει τα άτομα ηλικίας 61 ετών και άνω και δίνει προτεραιότητα σε άτομα μικρότερης ...»
Theodoros  |  22:15

Καταγγελίες Γ. Αρέστη κατά ΚΕΔΙΠΕΣ για επιλεκτική διαρροή εις βάρος του γιου του και του ιδίου

«Οφείλει ο Γενικός Εισαγγελέας, τουλάχιστόν να διασώσει το κύρος του θεσμού που εκπροσωπει, να εμπλακεί ...»
Ηρόδοτος Χριστοδουλίδης  |  11:24

8 διευθύνσεις για bao bun που έρχονται στην πόρτα σου

«Καλό το άρθρο, αλλά παραλείψατε να αναφέρετε το καλύτερο bao bun στη Λευκωσία, το Bao Cyprus (@bao_cyprus)! ...»
Μαρία Πυρίσιη  |  17:58

Μπαχτσελί για τζαμί στη Λεμεσό: Ο Τούρκος δεν έχει φίλο πέραν από τον Τούρκο

«Γιατί δεν λέει ή γράφει καποοιος ότι η μηναρές ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ , έχει προσκολιθεί σε υφιστάμενο χριστιανικό ...»
ΜΧ  |  15:03

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση