ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εμβολιάστηκαν οι ηλικιωμένοι στον «Κυανό Σταυρό»

Στόχος τους είναι να αγκαλιάσουν ο ένας τον άλλον με τη φυσική παρουσία, κάτι που τους έχει λείψει εδώ και δέκα μήνες, ανέφερε η κ. Γρηγορίου

ΚΥΠΕ

Εμβολιάστηκαν οι ηλικιωμένοι στο Γηριατρικό Κέντρο και Αναρρωτήριο «Κυανός Σταυρός» για να σταματήσουν να στέλνουν αγκαλιές και φιλιά από το παράθυρο. Συγκεκριμένα, από τις 11:30 σήμερα, ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των ηλικιωμένων που φιλοξενεί το Γηριατρικό Κέντρο και Αναρρωτήριο «Κυανός Σταυρός» στο Μέσα Χωριό .

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η υπεύθυνη του Γηριατρικού Κέντρου και Αναρρωτηρίου «Κυανός Σταυρός στο Μέσα Χωριό Ρούλα Γρηγορίου, σχολιάζοντας τη γενική εικόνα της πρώτης ημέρας των εμβολιασμών, ανέφερε πως έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία από τις 11:30 και πως όλα είχαν οργανωθεί εκ των προτέρων για την ημέρα του εμβολιασμού, χωρίς να έχει παρατηρηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Οι ηλικιωμένοι, είπε, που φιλοξενεί το Γηριατρικό Κέντρο και Αναρρωτήριο «Κυανός Σταυρός» στο Μέσα Χωριό και που αποφάσισαν να εμβολιαστούν, ανέμεναν με προσδοκία. Κάποιοι που δεν εμβολιάστηκαν, σημείωσε, εξέφρασαν την επιθυμία στην επόμενη φάση των εμβολιασμών στους Οίκους Ευγηρίας να το πράξουν. Μέχρι στιγμής, συνέχισε η κ. Γρηγορίου, από τους 27 ηλικιωμένους που φιλοξενεί το Γηριατρικό Κέντρο και Αναρρωτήριο «Κυανός Σταυρός» έχουν δεχτεί να εμβολιαστούν οι 20 ηλικιωμένοι.

Επιπρόσθετα η κ. Γρηγορίου ανέφερε πως οι ηλικιωμένοι που εμβολιάστηκαν ευχήθηκαν να έρθουν καλύτερες μέρες και να μην χρειαστεί στο αμέσως επόμενο μέλλον να συνεχίζουν να αγκαλιάζουν και να στέλνουν φιλιά στους δικούς τους μέσω του παραθύρου, κάτι που ήταν πρωτόγνωρο για αυτούς.

Στόχος τους, σημείωσε, είναι να αγκαλιάσουν ο ένας τον άλλον με τη φυσική παρουσία, κάτι που τους έχει λείψει εδώ και δέκα μήνες.

Εξέφρασε την ελπίδα ότι με την πάροδο των ημερών θα καμφθούν και οι τελευταίες αμφιβολίες και των υπολοίπων, ώστε το 100% των ηλικιωμένων να έχουν εμβολιαστεί.

Οι ηλικιωμένοι, συμπλήρωσε η κ. Γρηγορίου, αντιλήφθηκαν ότι ο εμβολιασμός είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε κατά της πανδημίας.
Σημειώνεται πως οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν και στη Στέγη Ηλικιωμένων “H Ζεστή Φωλιά" στο Πολέμι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση